Gzde_defne rehberim 2.kürtaj yaptı canm Kamera yoktu ama ben o zaman kıbrıstaydım öyle bir yöntemleri varmıydı bilmiyorum orası biraz geri kalmış bir ülke
Gzde_defne rehberim yok canm çünkü benim ertesi gün ucagım vardı memlekete gidiyordum kanaman çok olur dedi denemedi ama şansım olsa onu denetirdim
rehberim Gzde_defne lekelenmelerin bitti mi ? Benim çok açık kahverengi lekelenmelerim devam ediyor bir de kuyruk sokumu ağrısı devam ediyor
Gzde_defne rehberim kürtaj olalı ne kadar oldu canm.adet olduktan sonra benim düzene girmişti kürtaj olalı 2 yıl oldu
rehberim Gzde_defne İlk kürtaj olalı 40 günü geçti parça kaldığı için ameliyat oldum ona da bir ay oldu. Regl için ilkini mi baz alıyoruz ikincisini mi
rehberim İlk kürtaj olalı 40 günü geçti parça kaldığı için ameliyat oldum ona da bir ay oldu. Regl için ilkini mi baz alıyoruz ikincisini mi
Gzde_defne rehberim canm eğer parça kaldıysa sen o süre zarfında adet olmamışsındır diye düşünüyorum tamamen temizlendikten sonra olan kanama adet sayılır.tam bilgim yok doktoruna bir danış