busesahin Kızlar yumurtlamadan 9 gün geçti adetim geçen ay 20 sinde olmuştu 22 sinde olmam lazım bu ay sizce yarın yapsam testte çıkma ihtimali var mı
busesahin Rumsamut bir önceki gebeliğimde düşük yaptım erken öğrenirsem iğne kullanmam gerekebilir ne kadar erken o kadar iyi benim durumum için ve ağrılarım eski gebeliğimdeki başlayan ağrıya benziyor
ayselerkmn Ben regl olmaya 7 gün varken yaptım testi silik çıktı gece acile gittim kan verdim sende öyle yapabilirsin ama çıkmama ihtimali de var en iyi sonuç kan vermek olacaktır.
busesahin ayselerkmn bir önceki gebeliğimde 3 gün kala bile çıkmamıştı acaba o düşükle sonuçlandı riskli gebelik olduğu için mi erken çıkmamıştı yavaş yükseliyordu
Rumsamut busesahin Ama bebek daha tutunmamışken rahme bile ulaşmamışken bunu öğrenmeniz mümkün değildir. Adet gününüze yakın anlayabilirsiniz bunu. Telaş yapmayın dua edin sabredin. Olacağı varsa zaten olacaktır stres iyi bişey değil bu süreçte
ayselerkmn busesahin önemli olan sabır ben 3+5 de öğrendim biraz zaman gerekiyor hemen beta yükselmiyor bu da testte görünmez