asenazeynep gultenkalkan Almadım henüz ben de araştırma içindeydim, tanıdık bir ebemiz 6.aydan sonra önerdi philips olan biberonları…bilmiyorum ne alacağım ben de…
Miillena gultenkalkan Dr browns cam biberon kullanıyorum meme reddi yapmadı şuana kadar ona da bakabilirsiniz.
Deletedmom_8793 gultenkalkan bence en sağlıklısı plastik olanlar ne kadar temizlense bile bakteri üretebilir
_efinah08 gultenkalkan normal şartlarda evet ama Philips’in biberonları aşırı kalın özellikte kırılma olasılığı çok düşük , plastik olanlarda her kullanımda kaynatma gerektirtiyor bence oda koku yaptığı için
bilgenbaglikol gultenkalkan biberon ve emzik çok arada kaldım alıp almamak ihtiyaç olmaması halinde ama sonra chatchpt ile ortak karara varıp mamajoo aldım
sarilale123 gultenkalkan ben Philips aldım hem cam hem plastik olandan emzikte aynı şekilde. Birde mamajoo antikolik biberon aldım ilk oğlumdada onu kullanmıştım
sanemozky09 Ben oğlumda Philips pp olanı aldım ara ara mama yedi be meme reddi yaşamadık şükür şimdi de Philips almayı düşünüyorum