cansuuydn Merhaba. Anne bebek çantası öneriniz var mı? Lucina, myroka çok pahalı bır şey istemiyorum. Yardımcı olurmusunuz
elatoriaa cansuuydn 4 yıl olacak doğum yapalı o zaman e bebekten almıştım çokda memnunum içi çok geniş kirli temiz ayrım yerleride var uyguna almıştım o zamanda piyasaya göre
damlasv cansuuydn Mcd bag aldım dev gibi çok kullanışlı bir çanta içinden alt açma matı da çıkıyor ikisi de çok sağlam 3.500 e yakaladım indirimde çocuktan sonra kendimin de kullanacağı bir çanta ömürlük
fatma102 cansuuydn internnten bir marka almıştım sonra belediye gönderdi baya iyi ve geniş onu kullanıyorum şuan çabuk sıkılan bir insanım eskirse bir daha alırım diye çok pahalı birşey almadım 🙌
cansuuydn Elisa0110 şuan piyasaya göre en iyileri lucina ve my roka sanırım. My roka oysho muadili gibi . Oysho cok pahalı suan o kadar yüksek tutarlar vermek istemiyorum açıkcası
elatoriaa cansuuydn https://www.ciceksepeti.com/babymom-kapitoneli-sirt-cantasi-anne-bebek-bakim-cantasi-kcm67495987 Buydu kırmızısı vardı sadece o yüzden kırmızı almıştım ama gerçekten içi çok geniş ben memnunum ikinciye hamileyim yine onu kullanacağım
Elisa0110 cansuuydn ben e bebek ve civile bakmıştım pudra pembe Bi çanta vardı adını hatırlamıyorum ama hoşuma gitmişti
cansuuydn damlasv deri olanından mı aldınız? Hangi modeli aldınız? O markayada baktım hala alamadım. mcd bag my roka arasında kaldım aslında