Bilippi Öncelikle sağlıkla kucağımıza alalım çocuklarımızı 🤲🏼 keyiflenelim diye soruyorum. Bunları aşerenler bebişlerinizin cinsiyeti nedir 🥰
crnk94 Bilippi 14+3 haftalığım ilk haftalarda çok fazla zeytin yedim ilk aşermem üzüm sonra çiğköfte oldu hala çiğköfte için ölüyorum 🙈 doktorum net olmamakla birlikte erkek gibi görünüyor dedi 🥰
vanilya_kokusu_ Bilippi yav ben pulbiber summak isot çok aşeriyorum kuru çay sürekli midem pert pulbiber yemekten
Bilippi Allah bağışlasın 🧿 ben de çiğ köfte sarımsaklı yoğurt neye dökülüyorsa o yemek yani. Tatlı delisiydim ama yiyemiyorum ☺️
ikincikezannelikmi Ben de bu tarz aşeriyordum erkek. Ama ilkinde de bu tarz aşeriyordum kızdı :) ama bunda tatlıdan iyice keyif almaz oldum, hiç canım çekmiyor bi çatal yesem devam edemiyorum vs
ikincikezannelikmi Bilippi hatırlamıyorum yalan olmasın ama böyle soğudum diye bi şey de hatırlamıyorum 😅 bu arada tatlıdan soğuma işi 2. Trimesterda kademeli azalıyor gibi şimdi de
gizemli00 Bilippi genellikle tuzlu yiyorum ekşixen nefret ettim tiksindim normalde tam erkek bebek belirtisiydi ama kızım oldu 🥹🥹😂
nergiss123 Bilippi Kızım olacak inşallah. Normalde sucuk vs sevmem ama bu hamileliğimde sucuk çok yedim. Ve yeşil zeytin.