Zeynepzeze 13. Haftadayım ilk haftalardan beri devam ediyor. Zorlanıyorum yemek yemeyi bırakın mutfağa giremiyorum. Ne zaman geçecek 😕
Zmrtmvoffical Zeynepzeze galiba kizin olucak SENin Benim ilk gebeligim suan 21 haftadayim Hic mide bulantilari Yok ama yinede allah yardimcn olsun Canim🙏🙏🙏😊
cennetzeynep Zeynepzeze canim bende oyleyim sabret 15 haftalik olduk azaldi cok sukur sadce sabir gerekli
Esrateke Zeynepzeze biraz daha sık dişini 4 ay boyunca mide bulantısıyla geçti günlerim hatta 3 kilo vermiştim. Ama şimdi 35+5 günlüyüz artık öyle kusmak vs yok cok rahatız. İnşallah seninde geçer🙏🏽
Zeynepzeze Zmrtmvoffical MaşaALLAH ne güzel. Bulantı gerçekten çok kötü birşey. Siz baya yolu da yarılamışsınız sağlıkla gelsin minik 💛
Tugbakaya Zeynepzeze o ben de hiç işe yaramadı bulantımı kesen tek ilaç zofran oldu eşim doktor zararı olsa kullanmama asla izin vermezdi
Zeynebrima Zeynepzeze o hiç fayda etmiyor ben zofer kullanıyordum işe yarıyordu az çok beni 3 gün idare ediyordu
Aleynaabirke Zeynepzeze ben 7 ay kusma yasadm kuzum gozunu korkutmak istememde zofer kullandim ben doktorun onu versin sana eger uygunsa cok etkili fakat icinde 10 tane 90 tl ama ancak onunla ayaga kalkabiliyodm mecbur 7 ay kullandm 8.ayda bitti
Mervesezentosun Zeynepzeze doktorunuza sormadan ilaç almayın. Her insanın kan değerleri ve süreçleri farklı. Papatya çayı için yatmadan 2-3 saat önce mutlaka hem mide rahatlatıyor hem de kaynamasını hafifletiyor. Salatalık yiyin. Hamilelik sürecinden sonra midenize dokunan besinleri az az tüketin. Geçmiş olsun :)
SelmAkqun Wala kuzum korkutmak qibi olmasn ama 2 bucuk ay ewime qiremedim o bulantlardan we eşim 2 bucuk ay beni hastanelere taşıdı hep.. Aman Allahm aklıma qeldikçe çekenlere Allah sabır wersin diorum. ilk oqlumda da olmustu miqde bulantılarm ama ilk hastaneye yattqmda qecmisti buda nasipse kız olucak benim anamı belledi resmen 😂 herqn hastane herqn yatış herqn serumlar 23+4 oldum hala miqde bulantsı ilacı kullanıorum ama eskisi qibi deqilim tabiki elhamdülillah en azndan ewime qirebildiqim icin sükrediorum. Ama şöylede bi qüzelliqi war hareketlernmeye başlaynca sanki unutuosun be 😊 unutulcak qibi deqil ama yerini tatlı anılara bırakıo cok şükür cenneti kazanmak kolay deqil 😁 Zofran çok kısaa bi süre tutuodu beni doktorunla bi qörüş istersen bide patates haşla tuzla ye yawrum yapcak bse yok çekeceksin 😐
Zeynepzeze SelmAkqun Çok zormuş gerçekten herşey kokuyor, yemek yiyemiyorum ama düşününce sabrediyorum. ALLAH nasip etmiş, olmaması ne kadar üzücüydü hamd olsun ki şimdi onun zorlukları. Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşaALLAH hepimiz
Zuzu97 Zeynepzeze 18. haftama kadar gece gündüz kustum hiç bişey yiyemiyordum su bile içince kusuyordum 😣
Zeynepzeze Zeynebrima Pazartesi bende isteyeceğim artık zorlanıyorum gece bile uyutmuyor doktorum neden inatla vermedi ki bu ilacı hayret bişey ya
Zeynebrima Zeynepzeze devlet hastanesinemi gidiyorsunuz ??? Çünkü bu ilaç aslında çok çok zorunlu olmadıkça kullanılmıyor kanser tedavisinde miğde bulantısı çok olduğu için onlar kullanıyor. O yüzden ben özele gittiğim için doktorum hergün içmeme izin vermedi eğer çok şiddetli olursa kusmalarım ancak öyle zaten içinde kutunun 8 tane var sonra devlete geçtim fakat ordaki doktor yazamam dedi başka bir ilaç yazdı o zaten dahada beter etti 🙁 sana yazılan ilaçtan o zaten seyir halinde arabayla va yolculuk yaparken kullanılıyor sanırsam
Hcrshra Zeynepzeze canım bende ilk kızıma hamileyken hastanelerde geçirdim dramamine dışında bişi vermediler bu ikinci şuan 11. Haftamdaym zofer sayesnde en azıdnn 1 2 kere kusuyorm zorla bişiler yiyebiliyorm doktorum işinde uzman gönül rahatlığı ile kullanabilrsn dedi 4. Kutum bitmek üzere şükür bi sıkıntı olmadı tavsiye ederim en azından biraz toparlıyo bu arada reçetesiz alınıyo ücreti 60 tl ztn özel ilaç devlet yazmıyo direk kendin alabilirsin yani.
MelisHayal Zeynepzeze 41 hafta da doğum yaptım ve son güne kadar zofer içtim tek zararsız ilaç o cünkü inşallah geçer sizinki çünkü zoferle bile tam kesilmiyordu ☹️
Sngl_mhmt MelisHayal yaa ciddi misiniz bende 17 haftalık oldum ama hala kusuyorum zofer ilacını içiyorum sadece o etki ediyor ama zararı vardır diyede kullanmak istemiyordum siz doğurana kadar içtiniz mi
Miniminicikkk Zeynepzeze aynıymışız şuan 19 haftadayım hala günde en az 2 defa başıma geliyor geçmedi ama azaldı sabret ben zofren diye bir ilaç kullandım o biraz toparlıyor onu mutlaka dene bir de sürekli uzan çok hareket etme özellikle yiyip içtiysen sırt üstü uzan kafanı eyme çok zor biliyorum yaşıyorum ama geçecek sabır 🙏🙏😔