Arhez20 pcos a iyi gelen vitaminler nelerdir kızlar ? inositol ve d3 dışında neler iyi gelir pcosa neler kullanmalıyım ?
annabellee Arhez20 iyi gelen vitamin diye bişey yok bu hastalık kilo sevmiyor stres sevmiyor sağlıklı beslenip ideal kiloda olacaksın hastalık asla bitmiyor ama en azından semptomları geriliyor pcoslu biri olarak yediğime içtiğime dikkat ediyorum bu hastalıkla yaşamaya alışmalı başka yolu yok.
2prensesannesiiii Arhez20 koenzim q10 hem kaliteli yumurta hem de kaliteli sperm oluşumunu sağlıyor biz şuan eşimle beraber içiyoruz🙏🏻
Arhez20 annabellee teşekkür ederim beslenme düzenimi değiştirmeye çalışıyorum. kilo vermeye çalışıyorum 5-6 kg fazla var
sngl2404 Bence vitaminle çözülen birşey değil. Tamamen varsa kilo verilmeli ve hergün 1 saat tempolu yürüyüş yada evde herhangi bir spor
annabellee Arhez20 1 kilo bile olsa sorun oluyormuş öyle demişti doktorum beslenme çok önemli çocuk istediğiniz için mi düzene sokmaya çalışıyorsunuz
sngl2404 Arhez20 inan bana 1 kilo bile versen faydası var. Kilonu ver inşallah hiçbişey kalmaz 🙏 Bak gebelikte olmadıysa hiç ümidini kesme 4 sene bekledim kilo verdim yürüdüm şekeri bıraktım karbonhidrat asla yemedim 2 ayda hamile kaldım inşallah seninde olur 🙏😍
annabellee Arhez20 bazı eczanelerde pcos için ilaç yapılıyor art de huille diye bir şey var araştırın isterseniz aromaterapi yani bitkisel her eczane yapmıyor ama sorarsanız yardımcı olurlar bende hamile kalmak istediğim zaman kaldım kalmasam yaptırıcaktım bu ilacı bi araştırın isterseniz