_kbra__kbra_ Admsarzu anlaşmak en güzel ama işte görğmcem eşimle ortak karar vermeme fırsat vermiyoki o yüzden hiçbir konuda eşim beni dşnlemez
_kbra__kbra_ gunes866_ valla Kumsal ismine karar verdm içime sindi inşallah vazgecmez eşim ben koyacam derse fikrimi alamz
_kbra__kbra_ minikayperi çok güzell isimlerrr sağlıkla büyütün valla haklısınz hamilelik görğndüğündende zor isim hakkı annede olmalı ama işte anlamıyolar
Mutlu_Bir_Anne3 _kbra__kbra_ İki bebeğime de Eşimle birlikte karar verdik, o şekilde koyduk. Kumsal güzel bir isim bence ve önemli olan sizin içinize sinmesi 😊
_kbra__kbra_ yasemincel65 kaynanam diyo kızlarda güzel sizin ilk ne kızınz var ne oğlunuz ama işte erkeğinde bi ağırlığı var yani kayınbabamda aşırı kız cocuklarına düşkün
kaplanseren _kbra__kbra_ Kızım olacak, ismini eşim buldu ben de beğendim tamam dedim. Önceden sen koy ben koyayım muhabbeti olmadı. Kayınvalidem bi isim söyledi eşim biz karar verdik zaten dedi takmadı 😅
Kahyaasena _kbra__kbra_ kızımın adini ben koydum iki ismi var ikincisini de babasi koydu şuan ogluma baktik isim esim koyacak birinci ismini ikinciyide ben koyacam nüfus cüzdanında yazio iki isimde
_kbra__kbra_ Kahyaasena ne güzel ama brnm eşim ikinci ismede karşı böyle anlaşmak varken bizimki çok zor