Icot Zofran adında ağızda eriyen bir ilaç var tadı da çilekli gibi kötü değil. Doktorum onu vermişti , çok kullanmamak şartıyla tabi. Çok iyi gelmişti o olmasa su dahi içemiyordum. Doktorunuza sorun.
Banu Icot bana değil ağızdan damardan bile fayda etmedi zamanla azalıyor bende ilk başlarda inanmıyordum 8 kilo verdim iştahım aynı hiç birşey yiyemiyorum bulantım var ama en azından kusmuyorum 😘
Banu EsraelebiTun bende toplamda 8 kilo verdim zofran bile fayda vermedi ama 16 haftalık olduk kilo vermiyorum kusmuyorum en azından ama bulantılara devam ☺
EsraelebiTun Banu iştahım aynı bir sorun yok ama yiyemiyorum açlıktan uyuyamıyorum ağzımın tadı sadece ilaçlar yediklerimin de tadını alamıyorum zaten 🙃🙃🙃
SenemAlmasulu Arkadaşlar önemli bir sorum var size ben ilk aylarımda hiç istifra etmiyordum neredeyse ama şimdi üçüncü ayıma girdikten sonra istifra etmeye başladım ama diyorum hamilelikten mi yoksa grip oldum ondan mı çok affedersiniz böyle sorduğum için ama çok korkuyorum ilk hamileliğim 😔😢
Banu EsraelebiTun rabbim tez vakitte şifa versin canım sana bana tüm bulantı yada iştahsızlığı olanlara 😘
1993kubra EsraelebiTun asena9 ilk gebeligim gelişmediği için doktor kontrolünde ilaçla düşük yaptırdılar 4 ay önce bu ikinci gebeliğim balım
EmineGneDemir Benimde 6. Haftam sürekli kusuyorum. Su bile içsem kusuyorum . Bugün acilde serum yedim artık .nasıl geçecek bilmiyorum . Çok köyünde durum 😔
Mervesrht Kbraaltnnn 17 haftalik gebeyim ve hala sabahlari bulantilarla uyaniyorum kusuyorum cok. Zofer cok iyi geliyor gunde bi kere kullanilmasnda bi sakinca yok tabi her ilacin etkisi oldugu gibi onunda vardir gereksiz kullanmamak gerekir. Bi gun bulantimi geciren ertesi gun gecirmiyor. Ne onerilirse onerilsin bi grip hastaligi gibi sunu yapinca geciyor demek cok yardimci olmuyor. Sivi ve kati gidalari bi arada alinca artiyor bulanti. Sabahlari mesela icim yaniyor su iceym diyorum yanina havuc yeyince tuvalete zor yetisiyorum 😞 ilac kullanmamak icin cok direndim ama sonuc olarak kullaniyorum o biraz rahatlatiyor. Yarim yarim iciyorum hergun . Tavsiye ederim
Yenianne Mervesrht bende 17 haftalık hamileyim ve maalesef benimde sabah bulantılarım geçmedi gün içinde de sürekli bulanıyo kendimi kötü hissediyorum zofer dediğiniz ilacı dr veriyo değil mi ben dr a midem hala geçmedi dedim geçer geçer dedi acaba istemeli miyim 😞
Fatmaydinn Yaprak bende 16-17 haftaya kadar bulantı çektim sabah öğle kusuyordum Akşamları da devam ediyordu bulantım domates ekmek yemekten bıkmıştım artık başka bişey yiyemiyorum. Şimdi 22 haftalığım bulantılar gitti.. 🙏
Mervesrht Yenianne dr da veriyor ama odemesini devlet karsilamiyor hic kendinizde eczaneden alabilirsiniz belki pskolojik olmustur bilmiyorum ama icmeyince aksama kadar kusuyorum ben yarim yarim icmeye basladim o bile rahatlatiyor deneyin derim .
Mervesrht Mervesrht Yenianne evde bazen ilac almadan kendimi idare edebiliyorum ama disarda isim varsa misafir gelcek yada bn gitceksem mutlaka iciyorul ilac yoksa mahvoluyorum cok ilac karsiti bi insanim normalde bile hastayken asla kullanmam ama bu hamilelik tum dengelerimo bozdu baktim pskolojik cöküsteyim ve bu hamileligime zarar veriyor hemen ilaca basladim .😫