ilknuryvz Arkadaşlar Tokat GOP’ta detaylı ultrason yaptıran var mı aranızda acaba? Radyolojiden sıra aldık ama detaylı ultrason hakkında hiç bilgimiz yok. Ücret veriyor muyuz? Kaç dakika sürüyor tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. 🥰
smeyye_kymk ilknuryvz merhaba sırayı nasıl aldınız acaba ben ilçeden gelceğim telefonla ulaşamadım bir türlü
ilknuryvz Semayyy Teşekkür ederim peki görüntü veriliyor mu acaba fotoğraf ve video izni var mı? Memnun kaldınız mı?
Semayyy ilknuryvz görüntü vermedi, hatta ekranı bana çevirmedi bile ben hiç göremedim, iki kişi baktılar rapor yazdılar o kadardı. çıkınca buna üzülüp aynı gün özele gidip gördüm 😏 şansıma mı öyle denk geldi hep mi öyle bakıyorlar bilemiyorum 🤷🏻♀️
ilknuryvz Semayyy Anlıyorum teşekkür ederim. Ama amaç zaten Orhanları tam mı herhangi bir anomali var mı onu görmek. sağlıklı olduklarda görüntü çok önemli değil. Sağlıkla gelsinler 🥹
ilknuryvz smeyye_kymk radyoloji sekreterliğinden aldım muayene sonrasında. telefonla alınıyor mu bilmiyorum maalesef