melikemom5weeks Özel hastaneye gidiyorum bana detaylı ultrason için randevu günü ve saati verdi tekrar arayıp hastaneyi randevu almalı mıyım
dgngr melikemom5weeks hanginhastaneye gitmey istersen ordan randevu alman yeterli. Ben devlete gidicem yarın devletten sıra aldım
melikemom5weeks dgngr normalde de kontrole özel hastaneye gidiyorum bir sonraki kontrol için gün saat verdi bana
dgngr melikemom5weeks ben de özele gidiyorum normalde ama ek ücret olan hizmetlerde devlet tercih ediyorum
Elisa0110 melikemom5weeks anladım ben de özelde yaptırdım paket kapsamında radyolojiye gittim adımı aldılar seni aricaz dediler sonra Bi kaç hafta sonra arayıp saat kaç da orda olmam gerektiğini aç veya tok olmam gerektiğini felan her şeyi söylediler o şekilde olmuştu
melikemom5weeks Elisa0110 yok bana bir ay sonra gel detaylı ultrason yaparız dediler saat ve gün verdiler bu saate burada ol dedi
Elisa0110 melikemom5weeks o zaman sizin haftanız erken olduğu için 1 ay sonra demişlerdir. Çikolata ye demişlerdi bana bide girmeden mesaneyi boşalt dediler