dgngr Sevgiiss ben de çok düşündüm büyüklük olarak uzun zaman kullanabileceği ve sevilen bir yatak. Ama ben akıllı, otomatik sallanan, sese duyarlı, müzikli, bloototh özelliği olan bir park yatak istediğim için “huggy” istiyorum.
sibelipek3101 Sevgiiss egerki illaki alacaksanız da kesinlikle büyük ebatlarda alın küçükte sıkışıyor donemiyor
Sevgiiss sibelipek3101 tek çocuk düşünüp bu Koca yatağı aldım 1.5 kişilik ilerde ne yaparım bilmiyorum 😄
myangelson Sevgiiss Elele bonte kullanıyorum eğer sallama gibi derdiniz olmayacaksa çok sağlam ve kullanışlı. Büyüyüp sallama işin içine girince park yataklar çöp direk
Sevgiiss myangelson oğlumdada sallamam dedim ama aşırı kolikti, hamak bile kullandım. Yine sallamak istemiyorum ama bilemiyorum bebek nasıl olur aşırı gazlı olunca ve kolik olunca mecbur sallıyor insan
myangelson Sevgiiss bizim ilk zamanlar için polly besiklerden vardı ondan kullandım salladım. Park yatağın üst kademesindeyken de sallanabiliyor ama alt kademeye inince sallanmiyor kollarım ağrıyor sallarken fenalık geliyor ve gicirdiyor
Kubra0606 Sevgiiss doğduğundan beri kullanıyoruz gayet kullanışlı, katladığında bayağı küçülüyor istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.☺️
Alina1111 Sevgiiss bonte 70×120 birde ana kucağı falan var, farklı müzikler açabiliyorsun falan Çok büyük bir fark yok aslında ama büyük bir fiyat farkıda olmayınca bonte daha fonksiyonel diye onu almıştım