Ozgle Kızlar evde can sıkıntısından yapcak birşey bulamıyorum sürekli elimde telefon düşmüyor gün sonunda da vicdan yapıyorum acaba radyasyondan dolayı bebeğime zarar veriyormuyum diye .Az önce de instagramda denk geldim gebelik boyunca radyasyondan uzak durun diye. Var mı bilgisi olan yada doktoru bunun hakkında bilgi veren
Weewe Ozgle bana doktor telefondan uzak dur dedi. İnadına gibi elimden düşmüyor :( bağımlıyız, çpk zor uzak durmak. Ha bir de mikrodalgayı yasakladı
Neylin Weewe mikrodalgayı mı ?😳ben çok kullanıyorum ,özellikle sütü hep mikrodalga da ısıtıyorum ,ne gibi zararı varmış ki
Popmum Artık vücutlarımız tv telefon tablet ve bilgisayarlara karşı bağışıklık kazanmış durumda çünkü zaten hiç elimizden düşmüyor ki havadaki radyasyonu duysanız aklınızı kaçırırsınız ☺️ çok da vicdan yapılacak bir durum yok korkmayın fırından bile radyasyon yayılıyor bunlar düşük radyasyonlar ve biz evriliyoruz hatta sağlaklar serçe parmağınıza bakın telefonu desteklemekten içe doğru eğilmiştir.
Popmum Ozgle gelecek nesiller belki evlatlarımız değil ama onların evlatlarının evlatları serçe parmak konusunda doğuştan bu yamukluğa sahip olacaklar.