aselimdurum Meliss- Endişelenme demek ki seninde vücudun hemen alıştı ve bebişin seni üzmüyor annesi 🥰
Meliss- aselimdurum ayy çok teşekkür ederim cevabınız için içim rahatladı biraz 😍 maşallah size de sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizii 🙏🏼
ozlm1234_4 UmutluYasam bende 9 haftaligim bı anda belirtilerm kayboldu göğüs ağrım gitti korkmalı miyim ??
haticeafsar egeemomms 9+4teyim bende de öyle sadece ara ara bulantım oluyor bazen neden hiç bir şeyim yok acaba bir şey mi oldu diyorum.
sepselin haticeafsar ben de birebir aynıyım memelerimi yokluyorum bugün hassasiyet ypk gibi ama dalgalı oluyorlar diyorlar belirtiler için🫣
haticeafsar sepselin çok normalmiş bu hissettiklerimiz ve hatta kötü haber hareketlerini hissedene kadar bu düşünceler hep olacakmış🥺
nevinbulyaman 10+2 deyim 3 gündür bulantım kayboldu sadece karın ve kasık ve belinde ağrılar var uykulu hali hala var
haticeafsar egeemomms çok üzüldüm inşallah tekrardan sağlıklı bir gebelik yaşarsınız. Benimde tüp bebek 9+4teyim çok tedirginim. 😭
egeemomms haticeafsar teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah içinizi de ferah tutun 🙏🏻
egeemomms haticeafsar 10+1 de gittim gitmeden 1 gün önce durmuştu kalbi beyni sıvı toplamış o yüzden durmuş