yesildeniz_
Benim 2 kere başıma geldi. İlk 12+3de kızımızın kalbi durdu. Ben araştırılmasını istiyorum dedim şehir hastanesine gittik genetik birimine ilk kayıpta bakmayız hangi birine bakalım dedi. 11. Haftada fetal dna vermiştik onun sonucunu bekleyebilirsiniz ona göre hareket edersiniz dediler. Fetal dna sonucu sağlıklı geldi. Benim içime sinmedi özele perinatolojiye gittim pıhtılaşma testi ve afas antikorlarina baktı. Pıhtılaşma da 2 gen heterozigot geldi ama bu çokta önemli değil bu yapmaz dedi doktor. 2 adet bekledim tekrar hamile kaldım ikiz gebelik oldu tedbir amacli ecopirin kan sulandirici hap kullandım ama onlarında kalbi 10. Haftada durdu. Bu sefer romatolojiye gittik ana ve lupus baktılar bir sıkıntı yok. Tekrar genetige gittik esimle kan aldılar oda sağlıklı geldi. Rahim Filmi cektirdim ondada problem yok. Hematoloji halen sende pıhtılaşma yok diyor. Romatoloji ve perinatoloji ise hap ve igne kullanacaksın hamile kalınca dedi. Hamile kalmadan aspirine başladık. Bu ay bebek denemelerine başladık ama olmadı bakalım