babyymom59 Alina1111 aynıyız benimde 7 mayıs görünüyor ama sezeryan olacağı için nisan sonunda alırız dedi doktorum
melllbb anneadayii__ Eşimin görev nedeniyle geldik bizde kimseyi tanımıyorum yazlık yer sadece millet geliyor eğlenip tatil için kışın kötü baya ve çok pahalı evler
anneadayii__ melllbb eşiniz ne iş yapıyor, biz de görev nedeniyle burdayız kimseyi tanımıyorum eski iş arkadaşlarım dışında :/
defnenisa Suan 27+1 haftalik mayis 17 tam 40.haftam ama normal dogum olacak.insallah ilk kızım 38 sonu gelmisti eylul 5 dogumlu bu kizim da mayis 17 ye kadar dogar bence 🥰
aybike2212 mercimegin_annesiii benim 19.haftaya kadar bulantılarım sürdü 19dan sonra ara ara olmaya devam ediyor halen sağ kalçama sürekli bir ağrı giriyor tekmeler dışardan belli olacak kadar kuvvetli çok şükür cuma devlete pazartesi kendi özel domtoruma kontrolüm var sızın nasıl geçiyor
mercimegin_annesiii aybike2212 oy maşallah ☺️ benimde öyle bulantılar geçti bebek kıpır kıpır pazartesi benimde randevum var ☺️
ysmnvrl Benim 23 mayıs gözüküyordu ama ikiz olduğu için 3 haftayı sildi doktor mayıs başı dedi ama ben nisanda doğuracakmışım gibi hissediyorum 26+3 oldum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🫶🏻
ysmnvrl Haberleşip birbirimizle fikir alışverişi yapmak destek motive olmak açısından bence çok güzel olur