onal7 Alina1111 ilk bebeğimi 38+5 te almıştı kendim sezeryan istemiştim doğal olsrak bu bebişte 38 lerde alırsa 23 nisan haftasnına denk gelyorum
elif20261 Alina1111 haziran sonu. Ne kadar yakın bilemedim bana coooook var gibi geliyor 😅 20+4 şu an 🤲🤲
aley98 Alina1111 uygulamaya göre 28 Nisan gözüküyor ama sezaryen olursa 22 Nisan ama sezaryen istiyorum
Alina1111 İnstagramım ma_dina_s hesabım kapalı profil fotoğrafında kucağımda kızımla ben varım Telegramda @mnuhoglu yazarsanız çıkar Wp için burda numara yazmam doğru olmaz herhalde ben grup kurayım, siz yazdıkça gruba ekleyeyim herkesi
Alina1111 Alina1111 kızlar, grup kuralım daha rahat tanışırız konuşuruz. Nerde olsun grup? Wp, Telegram yada instagram? İnstagramım ma_dina_s hesabım kapalı profil fotoğrafında kucağımda kızımla ben varım Pembe hırkalar var üstümüzde. Telegramda @mnuhoglu yazarsanız çıkar Wp için burda numara yazmam doğru olmaz herhalde ben grup kurayım, siz yazdıkça gruba ekleyeyim herkesi @senemtolga @lala_666 @kubray9 @bahar1897 @aysegulk07 @Sevgiiss @gunespera @hfzmerve @taylan @aybike2212 @egehaninannesi_ @Melisssa3 @sln112
senemtolga Alina1111 benimde nasipse 15 18 mayis a falan sezaryen tarihi verir muhtemelen 25+3 şuan 😍
lala_666 Alina1111 benim kendi telefonum kırıldı eşim özümüzdeki hafta Allahın izni ile yenisin alıcak o zamana kadar seni takip deyim grup olunca bende gelirim 😍☺️
gunespera Alina1111 ben gönderdim instagramdan sana istek profilim de Güneş pera yazıyor o benim canım Alina1111
senemtolga Alina1111 valla bilmiyorum ki bende ne instagram ne telegram yok bende kullanmıyorum. Cogunluk ne diyor ki canm
TKumsall Alina1111 uygulamaya göre 18 19 Haziran ama benim bebeler beklemiyor 21den sancilanmaya başladım 34 36 gorebilirsem şükür
happyfuture Alina1111 yaa benimde sata göre Nisan sonu ama ultrasonda hep 1 hafta küçük çıkıyor o şekilde hesaplarında doğum 7 mayısa denk geliyor sağlıkla kucağımıza alıp büyütelim inşallah
huliss happyfuture benimki de ultrasonda öyle çıktı, her şeyi 1 hafta geriden geliyormuş dediler detaylı ultrasonda ama 1 hafta olması büyük bir sorun değilmiş. Geç döllenme olabilir dediler