elcin_1237 Benimde mayısın ilk haftası görünüyor ama sezeryan olacağım için nisan gibi olur inşallah.Rabbim bütün hamile anneleri beBisleri korusun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Momybus Alina1111 benide ekleyebilir misiniz gruba kurduysanız eğer mesaj atarsanız özelden ileteyim numaramı
anneadayii__ melllbb alışveriş bitti sayılır sadece bebek arabası ve anne çantasına koyulacak şeyler kaldı :) sizin
melllbb anneadayii__ Ay maşallah ya ben geç mi kaldım yeni başlıcam alışverişe bi iki bir şey aldım daha
kubra62_ Dilaraclkalav benimde 2 Mayıs bende en son 27 de gittim 31 e randevum var sürekli bacaklarım ağrıyor sirtim ağrıyor magnezyum kullanmıyorum o yüzden sanırım bu sefer doktor yazar belki bide bazen dönüyor ve ayakları kaburgama batıyor o canımı çok yakıyor ve gece uykusuzluklari şuan 29+6 yiz
maco61 esrashnn01 benimde 6 mayıs gözüküyor 38+4 de alırm dedi seseryan 24 nisan gibi tahminimce alır. Devlet cinsiyetleri ne çocukların
esrashnn01 maco61 bana tarih vermedi ama 38i bekleriz dedi devlet ama doğumum özelde olacak o doktorum da bir sorun görmezse 36-37 o haftalarda almaz bence bebeğimin cinsiyeti erkek
anneadayii__ iremiko_ her şey tamam sayılır anne çantasına koyulacaklarla bebek arabası kaldı sadece, sizin ne durumda
iremiko_ anneadayii__ valla hiç bi fikrim yok 🤷🏼♀️ liste yapmadan başladım çünkü ufak tefek şeyler kaldı sanırım sadece bide bebek arabası
anneadayii__ melllbb yeni mi başlayacaksınız :) ben her dışarı çıktığımda bişey aldım duramadım almadan 😄
melllbb anneadayii__ Evet ben erken diye almadım daha biberon süt sağma pompa krem vs birde bi hastane çıkış bi kaç kıyafet aldım internetten yapıyorum martta biter inşallah 🫠🫠 ya kaç aylık kaç tane almam lazım uzun kol kısa kol hiç bilmiyorum
melllbb anneadayii__ Bir de bebek arabası ne düşünüyorsunuz model marka baktınız mi kullanışlı olan aklıniza yatan var mi
anneadayii__ melllbb kanz marcus modelini gördüm tekerlekleri küçük olarak ama çok bilgim yok hangisi iyi olur, siz baktınız mı