CerenErenAnkarali Çatlak kremi kullanan varmı arkadaşlar bu ikisinden birini önerdi doktorum ama siz ne diyosunuz
[silindi] CerenErenAnkarali ben Mustela kullanıyorum 12 haftadan beri çok düzenli kullanmıyorum ama verdiği nemi beğeniyorum ve kıyafeti üstüne rahatlıkla giyebiliyorsunuz.leke falan bırakmıyor. Ben mustelanın içine bide E vitamini damlatıyorum o daha da nem veriyorum.
SyhnHtp [silindi] e vitaminini nerden aldiniz acaba? Bende artik kullanmaya baslayacagim da bilgim yok ogrenmeye calisiyorum 🙂
1000114383540251 Ben lierac kullandım 3. Aydan itibaren şuan 9. Aydayım çok şükür hiç çatlak olmadı belki yapı meselesidir bilemiyorum
[silindi] SyhnHtp Eczaneden aldım ben büyük bi eczaneden. Derma-e adlı markanın. Fiyatı biraz pahalı ama inanın sadace 3 damla damlatıyorum yetiyor. 8-9 haftadır kullanıyorum %92’si falan dolu
Kekmez Ben mustelanın çatlak öncesi kremi ve lierac çatlak kremi ikisinide aldım ikisinide kullanıyorum lierac çok iyi mustelanında kokusu güzel nemlilik hisside fena değil
CerenErenAnkarali Kekmez iki farklo krem kullanmak mantklı gelmedi pek ama hngisini önerirsin peki gerçekten faydası varmı oda önemli şimdi
Gulden Ben de 16ıncı haftadan beri liarac kullanıyorum hergün düzenli olarak. 28+1deyim ikinci kutuya geçtim. Çok şükür hiç çatlak belirtisi yok.
Esrahiramirac CerenErenAnkarali kesinlikle lierac ben 2. Ye hamileyim haliyle biraz deformasyon oldu ama yok denecek kadar az düzensiz kullandığım halde
EsraTeacher Arkadaslar merhaba yeni katildim araniza. Ben de lierac almayi dusunuyorum. Ancak farkli farkli kutulari var. Hamilelikte hangisini kullanmam gerekiyor? Malum gebelige uygun icerik olmasi lazim. Kozmetik sonucta. Yatdimci olursaniz sevinirim.