cerenxertan Doktorum 12. Haftada iki kere kesin kız dedi 14. Haftada da kız dedi sonra bakarken bunu gördü erkek dedi ama emin değilim kordonda olabilir dedi sizce kordon mu
myangelson cerenxertan pipi olunca ucu biraz oval sivrimsi oluyor kordon yuvarlak oluyor diye biliyorum. Bir de çok anlamam ama iki oğlumun da bacak arası görüntüsüne benzetemedim ben kordon gibi
cerenxertan myangelson bilmiyorum doktorda sivri dedi bazen klıtorıs sişebiliyorumuş merak ediyorum cinsiyeti böyle karışık olunca
cerenxertan dgngr işaret dediğiniz yer neresi sivrilik cıkıntı olan kordon mu doktorum kordonda olabilir dedi ama
myangelson QueenBahar_ iki tane çıkıntı var ya onlar bacak sağ taraftaki çıkıntının çok hafif solunda birşey var onu kordon gibi gördüm ben ne bileyim tuhaf bir ultrason olmuş 😂😂😂
QueenBahar_ cerenxertan doktor doğru foto vermemiş snaa bişey belli olmuyor ilk gebelik mi Doktorunu değiştir istersen
cerenxertan QueenBahar_ ilk gebelik ve riskli gebelik doktorumda ztn kendisi değiştirdi perınatolojı ilgilencek artık görmek istedigim zaman eski doktorum gelebilirsin dedi