eco1727 esra_18_ kız bu saatte onu mu dert edindin kendine yatıp uyusaydın ya 😂😂buzluk hazırlığı olunca her yemek kolay oluyor valla ya ama kendi yapacak halimiz yok yapanımızda yok
gizemli00 esra_18_ eşim tutmayabilir ben hamileyim ilk günü çok sevap ilk günü tutmak çok istiyorum sahurda yumurta yeşillik pankek tarzı yeriz iftarda kaç gündür ki aklımda karnıyarık var 🤣🤣onu ramazanda yapmayı düşünüyorum yaninada şalgam 😁😁şimdi canım vekti insAllah pastada Allah kerim bugün sütlaç yapmayı düşünüyorum ozmna kadar kalırsa onu yerim😂😂😂
papatyakokulugece esra_18_ erişte yapcam ben sahura iftar da kv su böreği yapar yüzde yüz ilk iftar onlarda açılır 🤷♀️
MiracAlpinveUmutunAnnesi esra_18_ ilk sahur herzamanki ki olur diye düşünüyorum kahvaltılık haşlanmış patates ve yumurta İlk iftar da daha karar vermedim 😊
redhead gizemli00 ayy ben de hamileyim eşim tutmuyor zaten ama bir gün tutsak sorun olmaz dimi senden gördüm tutmak istedim ben de ilk günü :) doktorla konuştun muu
cokkasmabeabi esra_18_ reglim ilk sahur iftara yetişemem ama en son kandilde sahurda bazlama tost iftarına domates çorbası karnıyarık pilav cacık yapmıştım fikir olsun 💜
gizo34 Bazlama tost haşlanmış yumurta ve çay ilk sahur menüsü, iftarı bilemiyorum şuan ona zaman karar verecek :))
Alya05 esra_18_ Ben her sene akşam yemeği için liste yapıyorum listeye bakınca hemen yemek fikri çıkıyor Kırmızı et haşlaması pilav salata komposu Dolma cacık Güveç pilav turşu Gözleme börek ayran Fırında tavuk salata turşu ayran Balık pilav yeşillik Karnıyarık pilav çorba Kuru fasülye pilav Nohut pilav Haşlanmış tavuk salata Saç tava İçli köfte salata Kelle paça ve işkembe Kebap çorba köz biber vs Kıymalı Makarna çorba salata turşu Lahana sarması çorba sakata turşu Konservedeki yeşil fasülye pilav
Gizemmela Alya05 bende fikir açısından bir kaç ekleme yapayım. Beyti kebap Karışık kızartma yanına köfte Körili tavuk makarna börek Tavuk midye patates Çökertme kebabı börek Kıymalı patates rulo Belen tava Sarma Et sote pilav Pilav üstü döner Tavuk şiş Ben oruç tutmicam bunlar hep yaptığım yemekler aralarda bunlar aralarda yeni tariflerle yaparım sanırım. Bizde maalesef sebze yemedikleri için menü hep et birde buzlukta bi kaç çeşit böreğim olduğu için biraz çıkarıp yemeğin yanına ortaya koyuyorum çeşit olmuş oluyor.
jalepone esra_18_ sahur da kahvaltı iftar da da kesin bir çorba kesin bir et yemeği pilav ayran ve salata olur 😂
Elatalay esra_18_ 8 aylik hamileym ve ilk gun ailemi ve esimin ailesini alicam ve komple misafir olayini kapaticam zorlaniyorum cunku:) menu olarak Etli güveç Pilav Corba Pilav Firinda patates kofte Havuc tarator Salata Serbet Borek
kahvesever__ esra_18_ sahura kahvaltılık yaparım iftar içinde Tüm tavuk fırında Yufka ekmekten börek Mercimek çorbası Tatlı olarakta kabak tatlısı
annekiz6141 Sahurda ; börek ve yumurta haslicam çay vs kahvaltı tarzi ben tutamicam hamileyim İftar içinde ; haslama, bulgur pilavı, cacik, mercinek çorbası, salata 🥰 bunu dusundum 😂
Cicilininkini esra_18_ ilk günü menüm hiç şaşmaz etli kuru fasulye Pirinç pilavı Çorba İncik kızarması Salata Şekerpare Sahur kahvaltılık türü seyler zaten
ekiminannesii esra_18_ ilk sahur nöbetçiyim, hastanede olacağım. Eşim evde. Ayrı gayrı olacağız mecburen tutar mıyım gebelikten dolayı bilmiyorum 🐣