ZehraSevindi 17+1 bugün ve tam 5 dk önce pıt pıt minik 4 dokunuş hissettim sanki o kadar heyecanlandım ki emin olsam eşimi uyandırcam şimdi 😄ilk hamileliğim bu mümkün mü sizin cevabıniza göre eşimi uyandırcam :)
miros3200 ZehraSevindi evet canim pitpit atiyor bende ilk gebeligimde 17 de hissetmistim biraz daha gecsee daha cok hissediceksim elini ayagini vurusunuuu dunyanim en guzel seyi yaa suan yine hamileyim dogurucam artil🥲😍
[silindi] ben de bugün 18 oldum geçen haftalarda aynı şeyi yaşamıştım yüksek ihtimalle onu hissediyoruz ama o kadar nadir oluyor ki :( bi an önce 20-25. haftalara gelmek istiyorum ZehraSevindi
fatmaa51 ZehraSevindi bende de dün oldu aksam uzanırken sanki etim seğirir gibi sağ taraf 5 6 kere pıt pıt attı ama bebekmi değilmi emin olamadım neydi acaba😄
ZehraSevindi birthecene ayy sizde heyecanlandırdiniz beni :) Rabbim hayırla kucagimiza almayı nasip etsin 💚
ZehraSevindi miros3200 eşimi bu mesaj üzerine uyandırdım 😄🌸Allah hayırla kucagimiza almayı nasip etsin..
ZehraSevindi [silindi] bu Zamana kadar bu konuda yoğun duygu yasamamistim bebegime karşı çok güzel bir histi:)
minikmucizem26 ZehraSevindi eger erkekse cabuk hareketlenir erken hissedersenz yani büyük ihtimal bebek hareketlerdr