gulkilic Kızlar7+2 olduk ama bu hafta ne yesem midemde yanma ve hafif bulantı oluyor yemek yemek istemiyorum normal mi
merylii_ gulkilic bmkl kızlar 2. Gebelik ve 9. Haftadan bildiriyorum çok kolay geçmiyo özür dilerim ama bu gerçekle yüzleşin Yanmaya soda Laktozsuz süt Tahin çok iyi geliyor Bulantı için de ilaç yazdırıyorum doktoruma
ahfer Bende mi sorun var korkuyorum 🥺 bulanti kusmam olmadı hiç maşallah süphanallah nazar olmasın ama korkmalı mıyım
ahfer gulkilic bu zamana kadar bekledim olmadı zaten Çarşamba günü 14 haftalık ama çok şişkinlik var karnımda
merylii_ bmkl nasıl içiyorsun gece yatmadan iki tane mi yani ben öyle içiyorum evet bulantıyı tamamen kesmiyor ama en azından kusmuyorum onu içmezsem akşama kadar kusuyorum yoksa 😂
bmkl merylii_ Evet aynen öyle içiyorum ben de zaten kusma hiç olmadı şu bulantı da geçse süper olcak 🥰
merylii_ bmkl bana da biri tavsiye etmişti işe yarıyor özellikle sabah bulantılarında sarı leblebi varya başucuma koydum sabah kalktığımda bulantım olunca onu yiyorum birkaç tane biraz da olsa bastırıyor