ilaydaltan An itibariyle 70 gün kaldı☺️ 2. Gebeliğim fakat ilk gebeliğime göre çok farklı kızımda çok ağrım olurdu maşallah oğlum yormuyor beni bazen hamile olduğunu bile unutuyorum 😂 2 hafta sonra ilk nstye giricem hayırlısıyla sizde durumlar nasıl
isimsiz19 ilaydaltan bizde ilk bebiş 32+1 hamileliğim 30. Haftadan sonra zorlamaya başladı bunada şükür elhamdülillah🙏 Kızım iyi olsun yeter 🥹🤍 Henüz kıyafetleri tamamlanmadı onun dışında tüm eksikler tamam az bir vakit kaldı heyecan dorukta hayırla sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah🤍🙏
eladmn00 ilaydaltan bende yarın 30 oluyorum planlı sezaryen olacağım nisan ortası gibi çok heyecanlıyım 2. kez kız annesi oluyorum allahım izniyle 🥹🌸
atesvesu ilaydaltan seninle aynıyız bende 30+0 haftalık oldum ve doğuma 70 gün kaldı üçüncü gebeliğim biraz zor geçiyor
ilaydaltan powerpuffgirlss takipli olduğum hastanede öyle 32. Haftadan itibaren mstye bağlıyolar her kontrolde başka hastanede nasıl bilmiyorum
Esra-4151 Bende 30+1 im benim de biraz zorlu geçiyor ilk gebeliğim uykuyu unuttum bazen ağrılarım beni çok zorluyor ama yinede şükür diyoruz😅