yasen1 Kızlar bebegım 2 hafta önden gidiyor Erken tarih verir mi doktor bu durumda sezaryan ıcın bilen aydınlatabilir mi beni doktora dedım duruma göre bakınca dedı
ikicocukannesiii_ yasen1 maşaAllah kardeşim doktor çocuk ve senin için sağlıklı olması gereken tarihi ayarlar sakın korkutma kendini Allah evladını sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin 🤲🏻🩷🌸
azraali yasen1 benim ilk çocuk 1 ay önden gidiyordu, 37+5 te sezeryan oldum, ama sancılarım başladigi için yoksa 1 hafta daha bekletmek istiyordu doktoro yüzden bence önden gitmesi ile alakası olmayabilir.
ezgi3452 yasen1 Zaten ilk dogumunuz sezeryan olduğu için muhtelen 38. haftaniz için gün verir. İkinci sezeryanlari 38 gibi yapıyorlar. Bende de gebelik şekeri var bebişin başi iki hafta göbüşü bir hafta önde benim de doktorum 39 bekleyemem dedi. 38. haftamda gelmezse suni ile normal doğumu başlatmayı ya da sezeryan yapmayı düşünüyor
yasen1 ikicocukannesiii_ amin çok teşekkür ederim korkuyorum gebelik şekerim var suyu normal olduğu ıcın kıloya boyuna falan takılmıyor doktorum ama böyle bende hep önden gıderse dıye düşünüyorum zor yürüyorum kafası kasıklarımda resmen
ikicocukannesiii_ yasen1 ouyy bebeğim benimm Rabb’im onu korusunn hayrlı kullarından eylesinn kardeşim benim sen hiç korkutma kendini bebeğin cinsiyetine görede durduğu yer değişiyor sen korkma zor iş yapma dinlenmeye özen göster ❤️❤️🫶🏻
yasen1 ezgi3452 suyu falan nasıl acaba gebelik şekerımden etkılenmil olsa suyu fazla olur dedı bana doktorum
Fatmanur_0416 yasen1 benim de 29.haftadan beri sürekli önde 35 haftalık oldum bu ayın 18 inde yani Çarşamba randevum var normal doğum düşünüyorum 29.haftadan beri başı aşağıda bu sonlarda aşırı zorluyor her adımda çıkacak gibi hissediyorum size kesin sezeryan mı dedi bizde o konu açılmadı hiç hatta dün gece aniden sancılarla acile gittim açılma falan yoktu da 37 haftaya uyumlu göründüğü için çatı muayenesi bile yaptılar herkes erken diyor ama bilemedim
ezgi3452 yasen1 Suyu bir ara fazlalaşmıştı üst sınırın çok az üzerinde diyordu doktorum ama son kontrolümde normal seviyeye gelmişti