Semam Kızlar ben 9+3 üm 5 haftalıkken kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim ve progestan diye bi hap verdi ilk 3.5 hafta kullandım ama lekelenmemi gidermedi son 3 4 gündür acayip midem bulanıyor ve ilacı içmeyi bırak ağzıma bile koyamıyorum randevumda salı günü napmam lazim sizcee 😥😥 bir zararı olurmu lekeleenmem ara ara yine oluyo ve kasıklarımda ağrı oluyo 😥 başına geleniniz oldumu böyle bi durum 😥
Zmrtmvoffical Semam Bende oldu Kuzu krokma bebege vi zarari olmaz korun Cok iliskye girmekden oluyor bide ilac var Adini unuttum vajinala koymak icin o Daha iyi
fts01 Semam zaten ağız yoluyla alınanı vajinal olarak kuullanılıyo ben de öyle kullanıyorum progestan 200 mg oral yazıyo ama vajinal de kullanılıyo
Sila7166 Semam benimkide fitil degildi canim vajinal ondersi doktorum normal hap gibiydi bende oyle kullandim vajinal daha kuvvetli oluyo direk yumurtaliklara gidiyoya daha tesirli oluyomus
Semam Yaa vallaa cok teşekkür ederim kızlar ben hiç bilmiyodum hapında o şekilde kullanıldığını 😁😁 ilk gebelik olunca hepinize cok teşekkür ederimm yaa