avci_merve Merhaba ben 11. Haftamı bitireceğim doktor değiştireceğim ama Kartal Umut Hastanesinde Baran Hanım varmış tavsiye edildi ama emin de olamadım. Doktor ve hastane hakkında bilgisi olan var mı acaba?
senaryo avci_merve 6 sene önce doğum yaptım o hastanede çok iyi bi hastaneydi ama doktoru bilmiyorum eski doktorlardan bi tek Fatih bey kalmış sanırım doğum ücreti ne olmuş biliyor musunuz acaba
avci_merve senaryo İnanın hiç bilmiyorum henüz arayıp öğrenmedim. Bi burası bir de koşuyolu medipol arasında kaldım. Umut hastanesi birçok hastaneye nazaran daha uygun fiyatlıymış ama sanırım
avci_merve sumeyyeesk hangi medipole gidiyorsunuz? Koşuyoluysa fiyatları nedir hangi doktor bilgi verebilir misiniz rica etsem:)
sumeyyeesk avci_merve Pendik Medipol doğum paketi aldım ben 130 bin doğum paketsiz doktor kontrolü 3300dü benim doktorun
ozzz06 Ben baran hanıma gittim 2-3 sefer şimdilik devam ediyoruz ama doğum süreci nasıl olacak bilmiyorum , ücretler hakkında da kontrol zamanı bilgi alın dediler telefonda vermiyorlar . İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız.
avci_merve ozzz06 ben de bu hafta için kendisinden randevu aldım inşallah memnun kalırım. Doğum için aklım hala karışık ama. Dediğiniz gibi sağlıkla kucağımıza alalım da önemlisi o tabi:)
yagmurozcicekci Ben baran hocaya gidiyordum bıraktım açıkçası siz sormadıkça çok birşey anlatan bir doktor değil memnun kalmadım 2021 de umut hastanesinde ilk doğumunu yaptım eskilerden Sibel hoca vardı memnundum şimdi Fatih hoca var ama randevu bulmak çok zor eğer umut hastanesine gideceksiniz kesinlikle Fatih hocaya gidin ben şuanda 15 haftalık hamileyim ve umut hastanesine gitmiyorum :) doğum fiyatları 40-50 arasında bilginiz olsun normal doğum 40.000 dı sanırım Sezeryan 50.000 ama zorunlu Sezeryan olursa 40.000 di belki Kürşatlar oynayabilir bilginiz olsun diye yazıyorum ben şuanda Pendik bölge hastanesine gidiyorum Oya hocaya çok memnunum doğum paraları umut hastanesi ile aynı ancak muayene ücretleri farklı umut daha uygun
Merve1235 Ben baran hanıma gidiyorum ilk doğumumda orda olmuştu sibel hanım vardı gitmiş iyi bi doktordu baran hanımdan şuan memnunum doğum parası olarak 2. Sezeryan olucak benim 55.000 tl denildi kredi kartına nakit 50.000 2 hafta sonra doğumum olucak