ahfer Gebeliğin ikinci ayından itibaren kuyruk sokumu ağrısı bacağa vuruyor normal mi ya bel fıtığı kaymam vardı kuyruk sokumu ağrısı yoktu hiç bu da girdi tam oldu 🥺bu kadar ağrı fazla geliyor 🥺
sevgiciftel ahfer merhaba bende de kuyruk sokumu ağrısı vardı ve bacağıma geceleri kramp giriyordu otururken de kaburga kemiği batması başladı doktorum magnezyum yazdı orzax ocean ExtraMag markasını önerdi eczaneden temin ettim üç gündür kullanıyorum uyumadan önce alıyorum suanlik faydasını gördüm diyebilirim
bsrbrkysr184_ ahfer benim de dün akşam oldu ters bi haraket yaptım dönmeye çalışırken ara ara acıyor acaba sende mi ters bişey yaptın 34+5
champanne Bende de 3 tane küçük küçük bel fıtığı vardı suan 16 haftalıgım oturunca batıyor sırtüstü yatarken kalkmaya çalışınca batıyor fazla ayakta kalınca vs. Nasıl geçecek ne yapmak lazım bilmiyorum çok acı verici olıyor bazen
asenat2 champanne bendede var 19 haftalık hamileyim sanki karnım da değil orda büyüyor bebek o derece ağrıyor ama genişleme olur ayrılırmis kuyruk sokumu hamilelik te normal dedi doktor
champanne kelebek_2 evet dikkat ediyorum uzun süre yatmamak gerekiyor bazen vücut dinlenmesi açısından vs yatıyorum yattıgım gibi kalıyorum zaten tutuluyor belim ilerde nasıl baş edilir bununla bilemiyorum
ahfer asenat2 ay ciddi mi İlk kez duydum, zaten belim bel fıtığı ağrısı ve kayma var bu de bu eklendi hamd olsun rabbim kolaylaştırsin
ahfer sevgiciftel sağol canım benim olmadı doktoruma söyleyeyim bana da yazsın, evet o ağrıları çok iyi bilirim Rabbim kolaylaştırir inşallah
ahfer bsrbrkysr184_ Yok aslında ters bir şey yapmadım ama hamile olduğumu öğrenmeden önce ameliyatlık durumdaydım yaş küçük diye olmadım , doktor önermedi, büyümüş bel fıtığı ve gözle görülür kayma vardı ama kuyruk sokumu ağrısı gebelikte başladı 🥺