yascdem 20+3 üm amniyotik sıvıda azalma gördü doktorum fetaylı usg istedi yaşayıp düzelen varmı bol su ve havuç tüket dedi önerilerinize yardımlarınıza açığım
kubracyln yascdem 30+6 da azalma görüldü benimde perinatoloğa gidiyorum her hafta 36 da alacaklar büyük ihtimal havuç suyu su ve Ankara armutu önerdi doktorum banada
basak19 yascdem bende de o haftalarda su azalması vardı hergun mutlaka 1 bardak havuç suyu içtim kendim sıkıp ama hazır olanlardan değil akşamları da normal havuç yedim 2 haftaya düzeldi
gemicibetul benim doktorum da aynısını söyledi 1 hafta sonra gittim doktora düzelmişti hiç kafana takma su ve havuç dediği gibi onları tüket
yascdem gemicibetul yaa ay hadi inşallah cuma detaylı usg var ptesi kontrol dedi inşallah düzelmiş olur çok teşekkür ederim
yascdem elifoykum narıda deniyim Allah razı olsun 2. Gebelik ilkinde hiç bir şey yaşamadım ama bu farklı biraz bilemedim yaş metabolizma herşey etki ediyor demekki çok teşekkürler
bus_ra1 yascdem nettt havuç suyu günlük taze sıkın tüketin ben bir sabah bir akşam tükettim çok işe yaradı. Eğer tadını sevmezseniz portakalla falan karıştırın çok faydasını göreceksiniz 😊
yascdem gemicibetul canım sorduğun için teşekkür ederim herşey normal çıktı otesi kendi doktorumda birde ben kontrol edeyim dedi bebeklik bie durum yokmul şükür ama az görürse yda azalma ihtimaline karşı iğne başlarız olmadı dedi ptesi kontrolden sonra karar vericek sıkı takip etmem gerekiyor seni dedi
gemicibetul Anladım bununla geçmiş olsun umarım tedavilik birşey olmaz belki başka bir doktora daha görünsen iyi olur iğne başlayalım derse de teyitlemiş olursun hem ne olur ne olmaz