1tucee Yeeso hayır üşümez içiniz rahat olsun hatta eldivensiz ve beresiz de uyuyabilirsiniz üstünde sadece alt üst takım olabilir
nursemaa_1 Yeeso ben doğdu doğalı kışın bile çorap giydirmem batıl inançlar var onlara inandigimdan mıdır nedir bende öyle rahat uyuyorum onunda öyle rahat edeceğine inanıyorum galiba 😁
Selim_Alparslan Yeeso Canım nasılsın? Bizde 5 ay 6 günlük olduk. Ben genelde çorap giydirmiyorum cunku sevmiyor ayaklarini oynamaya basladi hoşuna gidiyor 🫢
gunespera sarilale123 üstü açık hiç yatırmadım yatırmam da ince bişey olsa bile örterim üstünü yazın bile ananem hep derdi uyuyanın üstüne kar yağar diye hep o sözü gelir aklıma
Elatalay Yeeso benim kızımda cok terler ne ustunu orter ne corap ve oda bazen fark etmeden 25 derece oluyo hemen dusuruyorum petekleri.onceden orterdm giyrirridm uyku tulumu hep hasta olurdu.onlar kendi vucut isilarini ayarliyo bizim gibi degiller
Burcu81- @“Yeeso”#p39477589bem bebeğim 5 buçuk aylık ben 2. ayından beri çorapsız uyutuyorum hiçbişe olmadı çok şükür
1tosbikannesi Yeeso evinizin sıcaklığı 22-24 derece aralığındaysa çorapsız yatırabilirsiniz, uzmanlar çorapsız uyutmayı öneriyorlar 🌸 benim bebeğimde 5 aylık çorapsız uyutuyorum