Lexias haticecankut Mercimek çorbası Havuç tarator Belen tava ya da tepsi kebabı Pilav Cacık Yanına börek ya da sarma olabilir
buse2507 haticecankut öncelikle mezeler kesinlikle bol olmalı örneğin havuç tarator, Rus salatası, abagannuş, mütebbel vs bu tarz güzel meze çeşitlerin olsun. Tabiki çorba olmazsa olmaz mercimek basit kalabilir yoğurtlu çorbayla başlayabilirsin hafif olur. Ana yemek olarak tepsiye basılmış güzel bir kıyma kebabı veya fırında kuşbaşı kebap. Ortaya da kaşarlı mantar sote çanağın varsa harika olur😍 bol yeşillikli salata ayrıca pişmiş soğan pişmiş domates pişmiş biber de koyarsın masana mis gibi olur
Es07 Canım sevdiğin yemekler tercihin ne bilmiyorum ama Etli veya tavuklu bir çorba Börek veya sarma Ana yemek olarak etli bir fırın yemeği olabilir Yanına patates püresi veya pilav Salata,meze olabilir,ayran ,tatlı
haticecankut Es07 Es07 Lexias Ben şey düşündüm aslında sarma (zeytinyağlı) yanına karnıyarık mercimek çorbası şehriyeli pilav yada bulgur pilavında kararsız kaldım tavuk şiş (soslu) tatlı olarakta tiramisu yapmayı düşünüyorum yada çikolatalı ıslak kek
haticecankut buse2507 ay çok güzel yazmışsın çiçeğimmm mantarı ben sevmiyorum yoğurt çorbasınıda eşim ama onların yerine farklı şeyler yapabilirim 🩵
buse2507 haticecankut afiyet olsun hayatım mantar sote yerine beşemal soslu börek de güzel olur aklında bulunsun❤️