AycanTemel Hamileliğim 22 aylık oglum var 1 .den kalan hamilelik kilolarimi tam verebilmis degilim açıkçası simdi 2. De ise kendimi bire birden cok şişmiş gibi hissediyorum mide bulantım var yemek yeme konusunda cok aşırı da yemiyorum. Acaba 2. Hamilelikten dolayı.mi böyle anlamadım bi anda karnım cikivermis gibi popom büyümüş gibi sizde de böyle durum oldu mu 1. Hamileliğim de boyle değildim
burcuo AycanTemel ikincide göbek de çabuk çıkıyor bel falan da çabuk yağlanıyor. Aynı durumdayız, ben de veremeden tekrar hamile kaldım, diyetisyene yazdım. Kilo takibi yapıyorum, gerisine takılmıyorum artık. Çocuk sağlıklı doğsun yeter ki
elaefem AycanTemel bende ilkinde 13 kilo almıştım hepsini vermiştim.ikinci hamileliğimde 18 haftalıgım hiç almadım kilo.2.de daha az alınıyor diye duymuştum ilke göre
42havvanur AycanTemel ilk hamileligimde 65 kiloyla hamile kaldim 70 le doğuma gitmistim. 2nciye 69 ile hamile kaldim 83 le doguma gittim. Simdi 3ncuye hamileyim 69 kiloyla hamile kaldim suan 80 kilodayim 17+2 deyim. Asiri yeme istegim falan yok ama yinede sistim 😁😁😁
beyzzsenturkkk AycanTemel ilkinde aldığım 30 kiloyu verdim 5 kg hariç öyle hamile kaldım şu an 9 kg aldım 26. haftadayım
AycanTemel burcuo Farkına varıyorum artik bugün kıyafet siparişim geldi ve herzaman giymiş bedende popom cikmis gorunce aşırı moralim bozuldu sağlıcakla dünyaya getirelim de sonra toparlaniriz inşallah ya
AycanTemel elaefem Bende 10. Haftadayım 1 kilo falan almışım Bilmiyorum ilkinde böyle değildim birincinin kilosunu tam veremediğim icin oldu sanırım ya
AycanTemel 42havvanur Günden güne şişiyoruz ozaman 😄😄 Kilo konusunu hep hassas konumdu oyuzden bu kadar takık davranıyorum ya elimde degil
Elifee AycanTemel benimde oğlum 17 aylıkken hamile oldugumu öğrendim ama ilkinde kilo almadığım için hamilelik öncesi kilomun altındaydım hamile kaldığımda ama şu gerçek göbek çok dahacabuk çıkıyor iki üçüncüde kaslar gevşediği için. İlk gebeliğimde 9 ikincide 8 aldım suan 37 haftalığız 6 kilo aldım henüz onlarda doğumda gitti şükür
yascdem Ben ilkinde 62 ile gebe kaldım 81 ile doğuma gytim 5 sene sonra kiloöu anca verdim donra bir kaç kg aldım 67 ile 2. Ye hamileyim 20 haftalık olduk 7 kg aldım tiroidler bozulmuş tedavi alıyorum şimdi geçen aya göre daha iyi iştahım azaldı almamda durdu şükür
nursemaa_1 AycanTemel ben ilkinde 55 ile hamile kaldım 35 hafta doğum yaptım 72 kilo ile bunda da 56 ile hamile kaldım 19. Haftadayiz 63 olmuşum eğer bu zamanlı olursa 80 olurum heralde
zynp92 AycanTemel ikinci hamilelik birinciye göre farklı oluyor birde karnimiz erken çıkıyor ben 10 haftalığım ama 4 aylık gibi sanki 7 kilo verdim kusmaktan ama kalcam belim kalınlaştı canını sıkma ins doğumdan sonra veririiz hepsini bende yüksek kiloda hamile kaldım malaseffff 🙏
AycanTemel zynp92 Bende sürekli kusuyorum doğru düzgün birsey yiyebildiğim söylenemez bile. 2. Hamilelik her açıdan cok zorladı beni gerçekten. Hayırlısıyla dünyaya gelsinler miniklerimiz
yigitbebeninannesi AycanTemel İlk oğlumda 68 ile hamile kaldım 6 kg verdim 71 ile doğuma girdim yani 3 kg almış oldum😅Şimdi ikinciye hamileyim 72 ile hamile kaldım 2 kg vermişim yine 8+0 dayım