momstw 7+4 teyim boş gebelik dedi doktorum ama o acıyı yaşamak istemiyorum kürtaj mı olmalıyım evde mi beklemeyelim
Serifee12 momstw merhabalar bende 5+6 haftalık kese boş dendi haftaya tekrar gidicem ama doktor çok olumsuz konuştu nu arada adet olcak gibi kasık ağrılarım oluyor bazen sizin nasıl
Zekiye079 momstw neye görd boş gebelik dedi betanız mı düşüyor banada dedi 5 şubt 860 6 şubat 908 9 şubat 1195 13 şubatta 1104e düşmüş keseyi gördü ama bebek oluşmamış boş gebelik dedi degerin yavaş yavas yukselmiş dedi geri kan testi istedi bu arada 13 şubatta ilk kontrole gittim 5 haftalik kürtaj günü vrrecekti beklemek istiyorum dedim 16 şubatta kan verdim 1331e yükselmiş pazartesi gunu kontrolum var çarsamba cuma geri kan vericem yukselmeleri takip edicem hayirlisi olsun hakkimizda 🙏🏻
Sumeyye0557 Serifee12 canım bana da boş dediler. Özele de gittim, devlet hastanesine de. 4 Doktora göründüm. Özel hastanede hemen kürtaj dedi. Devletteki doktorlar 2 hafta bekleyelim dedi. Geç döllenme olmuş olabilir. Kanaman veya ağrın yoksa biraz bekle. Bende hala bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. ❤️
momstw Benim de altıncı hafta içerisinde kaşık ağrılarım sürekli oluyordu yedide biraz daha rahatladım hafif hafif oluyor hala ama hiç böyle bir şey beklemiyordum
seeviim momstw kese boş olabilir de hafta küçük. miniğiniz büyümek istiyor olabilir büyümek istemezse zaten doktor kontrolündesiniz. bana da kese boş haftaya gel alalım dediler ben eve sığamadım 4 gün sonra kalp atışını görmüştüm. Şüpheler kalbinizi daraltabilir ama zamanlamanız da yanlış olabilir. Ki bu kadar küçük haftalarda genelde zamanlama hatası olur. 3 gün sonra başka doktor tavsiye ediyorum hala.
momstw seeviim Anladım ertesi gün hapı almama rağmen hamile kaldım başından beri şüphelerim vardı ama buna bağlamak da ne kadar doğru bilemiyorum çok zor bir durum ya
seeviim momstw ay adet söktürücü kullanıp doğuranlar var burada. Spiralle hamile kalanlar burada. 12 yıldır gebe kalamayanlar da burada. Gerçekten yiyecek ekmeği varsa doğuyor. Olan olmuş. Üzme kendini. Bekleyeceksin. Ama her zaman ikinci doktor görüşü iyidir. Her sağlık durumu için ben böyle düşünüyorum.
ebruu8 Bana da 6+1ken boş gebelik olma ihtimali çok yüksek dedi. Birkaç gün sonraya tekrar çağırdı, ben de çok strese girdim, ne yapacağımı bilmiyorum. Betaya hiç bakmadı, boş gebelikte de beta yükseliyormuş zaten
momstw seeviim teşekkür ederim biliyorum nasibi varsa geliyor yarın gideceğim tekrar radyolojiye yönlendirdi hiç duymadığım bir şeydi boş gebelik şoku atlatamadım bir doktora daha gösteririm ya içim rahat etmedi
mommybus momstw bana da boş gebelik dedi ve çok net konuştu. Başka bir doktora gittim kesenin çok küçük olduğunu boş gebelik demek için beklemek gerektiğini söyledi. Cuma günü tekrar bakacak. Çok sabır gerektiren bir durum ve bazı doktorlar çok acımasız maalesef
esraozt mommybus ne kadar acaba bende 6+6 da dün gittim 10mm kese vardı ama bebek yoktu çok ümitsiz konuşmadı boş gebelikte olabilir geç döllenmede olabilir haftaya tekrar gel dedi
hazalimanli 2-3 gün aralıklarla Beta hcg verip yükselişini kontrol edin,arkadaşlara katılıyorum henüz çok erken görememiş olabilirler