Mizgin2020 aslanbarlasss cok doğru ben Molfix kullanıyorum pişik oldu bebeğim sleppy e geçtim bakalım inşallah o iyi gelir bebeğime hiçbir bebegin totişi yanmasın gerçekten cok zor
kartanesi___ tospikannesiiiiiiiii ikisinde de molfix aldım 20 gündür kullanıyoruz hiçbir problem yaşamadık
isimsiz12 tospikannesiiiiiiiii prima premium care kullanıyorum çok memnunum ıslak mendili ilk baslarda sleepy yenş doğan aldım ama 2hafta gecmeden pişik oldu hatta baya kızardı eşim sonrasında uni bayb yeni doğan aldı o daha iyi gibi ama ben mümkün oldugunca ılık suyla temizlemeye basladım artık çünkü o pişiği zor geçirdim baya
dgngr tospikannesiiiiiiiii prima premium care+sleepy saf su (bio natural) ıslak mendil. (İlk ay büyük ihtimalle temizleme pamuğuna su damlatıp silicem.)
skncirem Islak mendil yerine temizleme pamugunu ilik su ile islatip silsek nasil olur? 20 haftalik hamileyim islak mendil konusu kafami cok kurcaliyor
Htcylmzsr skncirem sıkıştırılmış kuru ve doğal mendiller var araştırın lütfen hem gönül rahatlığı, hem pratik hem bereketli oluyor. BabySo, sulaSil, Bisula gibi markalar var. Hepsi de güzel hangisi uyguna geliyorsa onu alıyorum. Şuan en uygun. BabySo var
1tucee tospikannesiiiiiiiii genelde molfix öneriyorlar idrarı ve kakayı fazla dışarıya geçirmiyormuş ıslak mendil içinde birşey diyemicem kullanan var kullanmak istemeyende kendi çapında pamuk veya ıslak mendili ıslatıp kullanıyor ☺️🌸 sanırım iyi bir araştırma yapmak lazım bu arada anne değilim henüz ama bende kendimce araştırmalar vs yapıyorum şimdiden
sarilale123 tospikannesiiiiiiiii ben ilk doğduğunda sleppy kullandım oğlumda şimdi yine indirimlerden stok. Yapıyorum
Htcylmzsr tospikannesiiiiiiiii sıkıştırılmış kuru mendil candır. Kuru ve katkısız tamamen doğal mendiller sıkıştırılıyor. İhtiyaç anında çok az suya ısladığınızda açılıyor. Ben 2 yıldır başka bişey kullanmıyorum. BabySo, sulaSil, Bisula gibi markaları araştırın. Hangisi ucuzsa onu alıyorum kalite olarak çok farklı değiller. Genelde BabySo Hepsiburada’da kampanya yapıyor yada 750ye 150 gibi kuponlar oluyor. Bez ise Molfix♥️ Özellikle internetre çok iyi kampanyalar oluyor. Ve kalite olarak bence en iyilerden.
Eymen60 tospikannesiiiiiiiii prima premium care ıslak mendilde uni baby doğduğundan beri bunları kullanıyorum memnunum
tbaglr tospikannesiiiiiiiii bez sleppy Molfix dönüşümlü ıslak mendil de kesinlikle hip digerleri kızıma pişik yaptı pişik kremi de kullanmıyorum sarı kantaron yağı kullanıyorum
duygumfoca dilaradoyan bnde bunlar bittikten snra molfix premium alıcam aklımda o var kardeşimde oğluna kullanıyor ilk sleppy kullandı sızdırma yapıyor ddi goona geçti satıştan kalktı oda molfix kullanıyor çok memnun
dilaradoyan duygumfoca sleepyden bende memnun değildim sızıntı yapmıştı. Ama son serisini çok güzel yapmışlar. Yapısı da çok güzel çişi emince de dışı yumuşamıyor kokuyu da vermiyor o yüzden ben çok memnun kaldım double soft serisinden. Hangisini uyguna bulursam onu alacağım gibi duruyor