bakoyleolmaz Merhabalar izmirde fetal dna yaptıran var mı süreç nasıl ilerliyor acaba nerelerde yaptırdınız kaç haftada sonuçlar çıktı ücretler nasıl
aslanbarlasss bakoyleolmaz ben istgende yaptırdım geçen hafta pazartesi evde çok kısa bi kan alımı oldu bugünde sonuçlar çıktı hem doktora hem size bilgi veriyorlar canım fiyatıda 15 bindi
ilaydavemekleri Ben İzmir Serenity Lab da yaptırdım uzakta olmama rağmen çok memnun kaldım doğruluğuna da eminim kesinlikle öneririm 🙏🏻
ilaydavemekleri 10 günde sonuç geliyor, fiyat dolar üzerinden olduğu için şuan değişkenlik gösterebilir. Test Amerika’ya gidiyor
edda35 merhaba ben de gentan da yaptırdım eve gelip kan aldılar 10 gün sonra da sonuçları çıktı bloglarda okumuştum cinsiyette flan yanılma yapan yerler oluyormuş öyle birşey de yaşamadık 13000 tl ye yaptırmıştım ekim ayında ilgililer memnun kaldık
Busec6 merhaba ben de gentan da yaptırdım tam 1 hafta oldugunda sonuclarım geldi 13 bine yaptırmıştım ama 16 bin olmuş diye biliyorum yeni yıl zamından sonra memnun kaldım
feriiozturk Ben gentanda yaptirdim cuma 27 subat gelip kan aldilar evden. 13 bin odedim. Sonuclarimi bekliyorum suan