oglumvebenn hunilimom kimseyi dinlemeyin, gayet de güzel, ben de iki isimliyim hiçbir sorun yaşamadım her iki ismimi de çok seviyorum, ayrıca Eylül Rabia uyumlu olmuş kuşağa da hoş geliyor, ne çiftlemeler var sizinki gayet güzel 👏🏻🌷
Tugbax68 Kezya genelde kürtler kullanıyor ama ben açıkçası kimin ismi diye bakmadım hayallerimin istmiydi
mrsdoruk hunilimom valla ister 2 isim ister 3 isim koyarım bu kimseyi alakadar etmez. Hem eşimin ailesini hem kendi ailemi bende oğluma iki isim koyacağım. Ömer Aslan olacak. Kayınvalidem bi ara tutturmuştu ben Ömer Yiğit istiyorum diye. Dedim kusura bakmayın bu çocuğun anası ve babası karar verdi kim ne derse desin inan artık duymuyorum çinkü ağzı olan konuşuyor. Fikirlerini sorarsam söyleyebilirler ama karar verdiğim bir şey hakkında kimseye konuşma hakkı düşmüyor ne yazık ki
Minnosaile hunilimom iki isim koymak sünnettir. Ayrıca çocuk belki ilk ismini yada ikinci ismini sevmeyip birisini tercih edecek. Eşiniz ile ortak karar verin başkalarının ne dediğini önemsemeyin vallahi 🙂 çok konuşan doğursun doğursun koysun 😁
hunilimom Minnosaile kendi torunu oldu kimse koyamaz beb koyucam ismini diye yaygara cikartti😂😂 o kadar meraklı isim koymaya
sydtns hunilimom hayır haklı değiller. Gayet güzel ismiyle yaşasın. Ayrıca bu kimsenin haddine değil neden burunlarını her şeye sokma hevesinde bu insanlar. Öyle uzun ve karmaşık isimler konuluyor ki sizinki sade bile kalmış.
sydtns hunilimom bu yorumu sonra okudum 😄 sorun anlaşıldı o zaman takma koy istediğin ismi. Sen diretebilirdin ablasınun ismini koymaması konusunda ama yapmamışsın gayet iyi bir şekilde kabul etmişisn boşver
aysun58 SevgibiR Sizde benim.gibi yapin önemli olan annenin ne dedigi oglum 8 yadina basti ismini soran olunca Ege diyo mehmeti hic söylemiyor😊
Irmakdkm hunilimom bizdede Asaf Emir koycaz diyince emir niye koymuyonuz asaf zor diyolar sizene diyesim var zor gelen söylemesin sevmesin ben ve eşim neyi istersek onu koyarız
Aysingeldiislerdegisti DemetDigesu italyanlsrda da var mı böyle adetler anne adı baba adı 😊😊 merak ettim de yanlış anlama 😊😊
Dmlaysun hunilimom bana da öyle diyolar tek isim diye ben büyük kızımın ismini Damla Afra koydum simdi ikinci kızım olucak inşalah Defne Erva koycam kımseyı ılgılendırmez kac isim koyucagımız zaten genelde ilk isim kullanıyorlar
hunilimom Dmlaysun zaten onlar rabia ya alışık bende eylül istedim işte kendince çok bilmişlik yapiyorlar
Aysingeldiislerdegisti DemetDigesu uzak doğuda çin kore de felan da erkek bebek sevdası vardı çokca çok şaşırmıştım ona buna da şaşırdım şimdi 🙂🙂
Aysingeldiislerdegisti DemetDigesu merak ediyorum bu tarz yabancı türk evliliklerinde bir türk birde yabancı isim koyuluyo öyle bişey nasıl olur düşündünüz mü hiç.
DemetDigesu Aysingeldiislerdegisti yok canım tek ısım olacak kız olursa alessia erkek olursa nıcola ıkı ısımle cok uzun oluyor
YagmurDaskn hunilimom Saçmalamasınlar 😂 siz anne baba olarak beğendiyseniz bir laf var argo 😂 diğerlerine p*k düşer 😂😂😂