mrvshnsrcgl Mavininbiri doğu bu konuda çok iyi İlk doğumu mu batman da yaptım 3 bindi Benden 1 yıl önce kuzenım izmir de 15 bine olmuştu Şuan batıdayız fiyatlar 70 90 civarı
elifkrttt suragungor Merhaba bende bayramda Samsuna gelmeyi düşünüyorum. Detaylı ultrason için fakülte ye gideceğim. sizin yorumunuzu görünce merak ettim. Daha önce hiç kontrole gelmedim ama acaba orda doğum yapabilir miyim? Detaylı ya geleceğim sadece. Hüseyin hocayı çok övdüler bilginiz varmı
suragungor elifkrttt huseyin hocada gokhan hocada detaylida cok iyi hangisine randevu bulursaniz ona gidin bence ikiside cok iyi. Dogum konusunda pek bir bilgim yok ama birkac kontrole gelseniz bile dogumu yaparsiniz diye dusunuyorum
rabisdogann merve_tp daha yapmadım ama hayırlısıyla forum yaşam hastanesinde yapmayı düşünüyorum 39 bin
elifkrttt suragungor Teşekkür ederim ikisine bakayım randevu. Benim suanlik normal. Doğum olarak görünüyor ücretli doktora muayene olduğumda doğuma o mu giriyor onu merak ediyorum. sezeryan da giriyormuş ama normali ogrenemedim. Sizin doktorunuz kimdi acaba
suragungor elifkrttt ulaş çoban benim doktorum sezaryena kendisi giriyor ama normal dogumda nasil oluyor bilmiyorum
Mavininbiri Xxx_21 Mesai saatleri dışında da sancın olursa, suyun vs olursa gel hemen acile Berrin hocanın hastasıyım onu arayın de hemen gelirim dedi. O doğurtuyor
biriciginannesi Mavininbiri bende dünyaparkta ebru hocaya gidiyorum 3 sezereyan olacak daha sormadım fiyatı ondan merak ettim