1tucee buse2507 evet pirinci vs hazırlıyorum içini dolduruyorum sonra domatesleri üstüne koyuyorum salçalı su yapıyorum koyuyorum ocağa ama biraz çiğ kalıyor dediğinizi uygulayacağım ☺️
tembelkiz yorgunannis aşırı gözümde büyüyor mantı. Bir iki yaptım çocuk yokken mis gibi lezzetli oldu ama o çileye değmez benim gözümde
gunespera eslemoms ahahah bende böyleyim muhtemelen ilk yaptığım da güzel olup ikincisinde de güzel olacağını düşündüğüm için böyle oluyor 😂😂😂
gunespera buse2507 bende öyle yapıyorum geçen iki kilo haşladım poşetledim attık buzluğa ne yeni model ne eski model düdüklü kullanabiliyorum
Gks_01 buse2507 ben de kuru fasulyeyi normal tencerede yapıyorum nohut beceremiyorum çok da denemedim yapmayı ondan da olabilir 😅
tembelkiz Deleted33000 kesinlikle 👍🏼 şimdi annem olsa bırak sen kendini övme başkası övsün derdi ama ben öyle düşünmüyorum sen kendini översen başkası otomatik zaten övüyor 😂
papatyakokulugece buse2507 hemen hemen her yemeği yaparım deneyipte tutturamadığım yemek olmadı daha sadece kadayıf sarmayı gevşek saramiyorum