Elifyor Arkadaşlar 4+4 haftalık hamileyim karnım kasıklarım belim sürekli ağrıyor çok değişik bir ağrı sanki gaz varmış gibi bir ağrı adet sancısı gibi bazen daha farklı ne yapmam lazım ya hastaneye gitsem bir müdahale olur mu acaba düşük desem akıntı falan yok sadece ağrı var
SevgibiR Elifyor şiddetli mı bnm başlarda kasiklarim da batma gibi tuhaf agrilar oluyordu ama şiddetleniyorsa git
Demetsltv Elifyor daha yolun Cok başındasın 😑 kanaman olmadığı sürece korkamana gerek yok. Cocuk sahibi olmak kolay degil maalesef tatlim
Esraacr Elifyor ilk baslarda bendede cok olurdu iç camasırım bile rahatsız ederdi sonra geçti ama özellikle geceleri şiddetli olurdu
Elifyor Demetsltv kanamam akıntım falan hiç yok ama sadece ağrı var dengemi sarsacak şekilde çok değişik aşırı desem değil
Esraacr Elifyor benim bacaklarıma kadar ağrı vuruyordu adet agrısı gibi doktora söylediğm de önemsemedi olusum asamasında oluyor mus
Esraacr Elifyor içini rahatlatmak istiyorsan git tabi ki bebeğine bakarlar birsey yoksa durumunun normal oldugunu söylerlee büyük ihtimal
melegiminannesi Bu haftalarda ağrılarının olması gayet normal yeterki ağrılar sancılara dönüsüp artmasın kanaman olmasın. Onun haricinde sıkıtnı yoktur cünkü rahim adet görmüyor ve gebeliğe alışmaya çalışıyor bol bol dinlenmeye bak booooolllca su ic brn 4 günde tek basıma 1 damacana bitiriyorum bebeğim 13 haftalık sürekli dinlendim kendimi yormamaya calıstım ağır is yapacaksam bile saatlere ayırarak yaptım doktorum maşallah bebeğin cok fazla hareketli su icmeye dinlenmeye devam et drdi sende dinlen ve bol su ic canım