seeviim Kızlar evden çıkış kaosu için ne yapıyorsunuz? Biz evden çıkmamaya başladık artık. Siz neler yapıyorsunuz? Her şeyi siz mi hazırlıyorsunuz? Sürekli bir şeyler unutuyorum ama yine de hamal gibib ağır çanta taşıyorum. Çözümünüz var mı?
CeysuG seeviim Çantayı önceden hazırlamak ( bebekle ise) daha kolay oluyor. Hep öyle yapıyorum şükür unutmuyorum.
tembelkiz seeviim çantamı önceden hazırlıyorum. Çocuğu babası giydirirken ben giyiniyorum ama kendim giydirsem daha rahat olur 😂 sinirli bir şekilde çıkıyorum sonunda
sarilale123 seeviim nerdeyse kavga dövüş çıkıyoruz çocuğu çantayı vs herşeyi hazırlamk bende bide en son niye geç kaldın denince şalter atıyo bende
gunespera CeysuG bende böyle yaptım hep gerekli ve az eşya koyup her zaman çanta hazırdı kıyafetlerin bezlerin yedikleri hep çantadaydı o yüzden bana pratiklik geliyor
seeviim sarilale123 ya ben o kadar yorulunca en ufak aksilikte tamam tamam çıkmayalım diye pes ediyorum. Eşimin de canına minnet tatil günüm yatıyım diyor.
seeviim cokkasmabeabi spontane bir pazar gezisi istiyorum 1 saatte çıkalım gidelim çocuk ağlar ama sakinleşir falan.
CeysuG seeviim uygulama kullanmıyorum ekstra, valla kıyafeti bezi osu busu önceden düşünüyorum koyuyorum. Çıkacağım zaman tekrar bir göz gezdirip öyle çıkıyorum.
kurkmantosuzmadonna seeviim dışarıya giderken götüreceğim çanta genelde hep hazırdır. Önce oğlumu hazırlarım. Sonra eşim onu oyalarken ben hazırlanırım.
sarilale123 seeviim kavga ede ede çıkıyoruz bu bizde ama eşim işten yanımıza gelecekse o kadar rahat oluyoruz ki 😂
seeviim tembelkiz kombinim de yok kız. Tam ara bedenim ikinciye hamile kalırsam kullanıcam kalamazsam kilo vericem kıyafet alıcam tnffn
seeviim CeysuG telegram’dan kendime mesaj atıyom. Evden çıkınca alışveriş listesine de atıyorum ben ya.
Daisyy000 seeviim Valla bugün çıktık ,keşke çıkmasaydım dedim. Çocuklar büyüyene kadar dışarı çıkmaktan pek zevk alamayacağım gibi.Biri 2.5 yaş digeri 2 aylık ev daha konforlu…
seeviim Daisyy000 ay iki bebe düşünüyorum ben de araları seninki gibi olacak nasıl hissediyorsun ruhsal olarak