eslem2121 sevimlipandahii ayy bende bu listedeki lerini merak ediom bazı bacılar beni gördü ama 😂 beyaz tenli ela gözlü bir dilberim😂 @kartanesi___ @Yazmelegi_ @Blueeberryy bu bacılarım gördüler beni
eslem2121 hd_d ben de merak ediom bacım seni 😂liste yapamam çokm uzun sürer 😂ben beyaz tenli ela gözlüyüm
QueenBahar_ sevimlipandahii aşkım saçım düz sırtıma kadar geliyor kumral sarışın karışık 1.70 boyum 65 kilom var 😅 sen anlat biraz
sevimlipandahii QueenBahar_ Bende tesettürrluyum Gözlüklüyüm 🙈 Boyum 1.65 kilom 65 falan buğday tenliyim gözlerim kahverengi falan 😂
Alya05 sevimlipandahii @eslem2121 @ikiprensesannesi___  @beautiful_ @Deleted33000 @QueenBahar_ @yorgunannis @Baklavaseverim @kurkmantosuzmadonna
ikiprensesannesi___ Alya05 kız bende seni merak ediyorum bence artık hepimizin profil fotoğraflarımıza fotoğraflarımızı koyma zamanımız geldi olmaz böyle bu merakla 😂😂
Alya05 QueenBahar_ tabi herkesin güzellik anlayışı farklı yani ben kendimi güzel buluyorum dışardan nasıl görünür bilmiyorum 🤷♀️ 😁😁🤭🤭