vanilya_kokusu_ ikiprensesannesi___ yaaa sende kesin çok güzel sin valla burda ifşalanmasak fotoğraf atardjm skskks🤣🤣
bsrbrkysr184_ beautiful_ kız anasınıfına fln başlarsa okula bırakır birleri gider kahvaltı yaparız bizim planın gerçeklik payı 😅
vanilya_kokusu_ Deleted33000 he aşkım kesin benim skksksks🤣🤣 Reyyan o hercai ifşalanmamak için nasıl foto atak bacımsu🤣
Deleted33000 vanilya_kokusu_ ahahahakshshshd ay kız gerçekten de oymuş ya ben hiç yakindan bakmadım valla ah şu yaşlılık gözlerim de görmüyor artikin
beautiful_ kimchikimdi bende seni yerim bebitom kız ben güzel değilim anlayın şunu 😂😂😂 senin kalbin maşallah o kadar güzel ki etkisi geçiyor bana ❤️❤️
vanilya_kokusu_ penbe_karisi hadi bekliyoruz 💃🏻o büyük günü kız sen hiç korkmuyormusun akskks ödüm patliyo benim 😂
beautiful_ ikiprensesannesi___ kız boylarınızdan biraz bana verin ben aşağıda siz yukarıda sen o zaman buğday tenlsiin bebeğim ❤️❤️😂
penbe_karisi vanilya_kokusu_ yok valla korkmuyorum 🤣biran onceeee yavruma kavuşmak istiyorumm 🥹🥹🥹🥹🥹😍ama zalim günler çok yavaş
Alya05 kurkmantosuzmadonna sende öylesindir canım ve çok temiz iyi kalpli bi insansın bunu hissediyorum 🥰
kurkmantosuzmadonna vanilya_kokusu_ ay ben de seni merak ediyorum. 🩷 Eminim çok güzel ve çıtır birisibdir. 😄