shawty8876 Kızlar adettenn 2 gün sonra başladımm bu hiç yumurtlama olcak gibi durmuyo hep silik neden
Hamiske shawty8876 Ben de bu ay ilk kez ovü denedim, delircektim artık taa ki 18.günde yumurtlama görene kadar
zemyy shawty8876 adetin kaç gün sürüyorki ortalama zaten 14-16. Günlerde görülüyor genelde ki daha geç yumurtlama olanı da gördüm 21.günlerde falan
shawty8876 Hamiske peki yumurtlamayı görene kadar böyle silikmiydi hep yoksa baskın cıkmaya başladımı son zamanlara doğru
Hamiske shawty8876 Yumurtlamadan önceki gün silikti yine sonra ertesi gün direkt çift çizgi oldu, hatta diyodum yumurtlamıcam heralde bu ay diye, yapmaya devam edin, mutlaka görürsün
Bir1kelebek shawty8876 hmm ilk adet gördüğün günden sayman gerek canım öyle hesaplayıp yazar mısın bana ona göre yorum yapıcam da ☺️
shawty8876 Bir1kelebek canım bugün adetin ilk gününden sayarsak 16 . Gündü ama yine soluktu yani ovulasyon
busradldbn Yapmaya devam et kuzum ben pco vardı 25. Gün gördüm yumurtlamayı mesela suan 16 haftalık hamileyim çok şükür , birden bire koyulaşıyor zaten devam et sen
shawty8876 busradldbn gercektenmii ay inşallah bizede nasip olur ya dikkat etmem gereken biley varmı sence önerebileceğinn canım