zeynep5917 Kızlar merhaba; Az önce regl den 1 gün önce test yaptım hayalet çizgi görüyorum gibi.. sizce varmı?🥹
yenianne_adayl zeynep5917 var cunku regl 4 gun kala kan verdim 12,65 cikti sonra senin gibi test yaptim icime sinmedi ve ayni boyle hatta bundan da silik bir cizgi cikti bu testlerde hayalet cizgi olmuyor die biliyorum hayirlisi olsun
tugcekelessss zeynep5917 aynı durumu yaşadım beta çok düşmüş olduğu için silik çıkıyor 2 güne bir kan ver beta yükseliyor mu önemli olan o benimki düştü mesela 😞
cokkasmabeabi zeynep5917 evet var ama bu testlerde kuruma çizgisi çıkıyor ya. Kaset testteki silik çizgi daha çok güven veriyor
zeynep5917 Şüpheli ilişkim yumurtlamanın pik gününden sonraydı çok ihtimal vermemiştim ama içime bir his düştü denedim. Kararsız kalmıştım. İki üç gün beklemek en iyisi gibi ama ister istemez heyecan oluştu içimde 🥲 Teşekkürler yorumlarınız için🙂
deryabrs zeynep5917 bir test alma ben erken gebelik ve standart gebelik testi almıştım. Sabah ilk tuvaletinle test yap her ikisinide kullan :)