Gencbirannis Kızlar güvendigimiz yerden tavuk almıştı eşim bonfile dün, bugün yemegini yaptım 18i son kullanma tarihi demin çok çok afedersiniz su gibi ishal olmuşum dün bişeyim yoktu sizce bı sıkıntı yapar mı?
Nilaypinar Gencbirannis buzluktan çıktıysa uygun koşullarda eritmişseniz kokusu ya da üzerinde beyaz beyaz lekeler yoksa bir şey olmaz diye biliyorum bende genelde öyle yaparım çok alırım buzlukta saklarım son kullanma tarihinin pek önemi kalmıyor o zaman
Es07 Gencbirannis Adana yedik ishal kusma oldu bana Dışardan bir şey yeme dedi doktorum Serum aldım 2 kez 😮💨 Kötü olursanız acile gidersiniz
gvnrzz Gencbirannis buzluk tarihi olmuyor o üstündeki. +4 derece için gecerli. Buzlukta uzun süre kalabilir
Gencbirannis gvnrzz yani herhangi bir sıkıntı olmaz degil mi? Renginde vs herhangi birşey yoktu ama, sizin dediginiz normal buzdolabı için mi geçerli oluyor?
gvnrzz Gencbirannis evet son kullanma tarihi normal dolapta kalırsa gecerli. Zaten cok kısa oluyor tarihler ben her zaman alıp buzluga koyuyorum direk o tarihe göre tüketmiyorum
Gencbirannis Nilaypinar evet canım sabahtan dışarı çıkardım akşama doğru daha tam erimemiş bile bıçakla kesiliyor ama tam küp küp şeklinde kesiliyordu hafif buzluydu
Gencbirannis aysebusrapenbe hamileyken işlenmiş gıdalar yasak et tavuk değil ki onlar protein kaynağı sucuk hiç yemedim mesela
Es07 Gencbirannis Hiç hatırlamıyorum yemekten 2 saat sonra falan kusma ishal oldu gece acile gitmiştik serum aldım