rumeyyurmom Hayalini kurduğum o gebelik postu 🥲🤰🏻❤️ Sorum başlıkta canım annelerim bugün uygulamaya göre 4+0 olmuşuz 19 Şubat’ta randevum var sizce alttan ultrason ile gözükebilir mi o zamana kadar 4+3 oluyoruz 🥲❤️
rumeyyurmom ecemk94 bende büyük ihtimalle vajinal muayene olacağım doktorum genellikle muhafazakar olduğu için karından bakıyor ama göremeyince alttan bakmak isteyebilir inşallah gözükür 🥲
rumeyyurmom beautiful_ evet haklısınız bu yüzden stres yapmayacağım sadece sağlıkla ilerlemesini istiyorum 🥲
tugbaustuntas rumeyyurmom ben 4. Haftada görmüştüm karından keseyi birazda doktorun ultrasonuna göre değişebiliyor
rumeyyurmom tugbaustuntas evet doğru ben doktorumun cihazına çok güveniyorum alttan muayene ettiği zaman yumurtalarım için o kadar net bir şekilde gözüküyordu ki sanki gözümüzün önündeymiş gibi 😂😂
Admsarzu rumeyyurmom ben 3 haftayken öğrendim kan testi verdiğimde 4 haftaydi göremedik 7+2 ye randevu vermisti randevu doktor hem kalp duymuştuk hem kese görmüştük 😊
Hirmm rumeyyurmom uygulamaya göre 5+6 haftaligim ve bugün karında keseyi gördüm ama çok küçük dedi 2 hafta sonra kalp atışı için gidecem
ecemk94 rumeyyurmom muhafazakar olmakla alakası yok bunun aslında.😊İlk haftalarda kese ve bebek görmek için vajinal bakılır. Karından bakınca görünmüyor çünkü. 4-6-8 hafta muayenelerim hep vajinaldi. Kişiye göre değişir muhtemelen
beautiful_ rumeyyurmom benim düşüncem biraz geç gidin benim betam 141 çıktı doktor 10 gün sonra gel dedi gidemedim 20 gün sonra gittim 6+1 olmuştuk kalp atışını duyduk ❤️