Buseea0279 Kızlar reglim dündü 15 Şubat olmadı bugün tedt yaptım testler silik görsel ekliyorum silik olanlar gebelik testi kopkoyu İkş çizgi ovğlasyon testi kafam karıştı Ovülasyon neden pozitif ? Hamşle miyim değil miyim iyice karman çorman oldum yardım edin lütfen 🥹
birumut_ Buseea0279 geçen ay adetime 2 gün kala ovülasyon testi ile öğrenmiştim hamile olduğumu bence hamilesin bir kan ver isterse
nazliiaytac Buseea0279 kesin var benim de gebelik testleri silik çıktı 2 şer gün arayla kontrol ettim gittikçe pembeleşti bir de erken gebelik testi yapmışsınız yanılma payı çok az ovülasyon testim de pembe çıktı adetimde gecikti 4+2 olduk şimdi sağlıcakla gelsin inşallah☺️
glcnylmzz Buseea0279 hayırlı olsun canım kan ver gebelik var Genelde gebelik olduğunda koyu veriyor lh testleri burda birkaç hanımefendi denedi
Ahben0104_ Buseea0279 çoğu kişi ovu. Testi ile öğreniyor gebeliğini ☺️hamilelikte de lh hormonu artış gösterdiği için ovu. Testinin böle çıkması normal daha garanti hatta ☺️
Belloca Ahben0104_ glcnylmzz kızlar benimde 4 gün gecikti ovülasyon böyle negatif görürüm korkusundan gebelik testi yapamadım sizce?
glcnylmzz Belloca gebelik testi yapabilirsin yumurtlama zamanın değilse eğer bariz belli canım seninde çift çizgi görürsün 😊