lami_ye 22+4 haraketleri gün içinde çok az saatlerce hiss etmiyirum bazen , çok korkutuyor beni bu ?sizde nasildi?
almila1723 lami_ye benimkide gündüzleri az hareket ediyordu . Geceleri kıpırdanmaya başlıyordu. 30. Haftadan sonra gece ve gündüz hissetmeye başladım . kız bebek .
mervekalkann lami_ye 24. Haftaya kadar düzenli sayım yapmamalısınız. Bir gün olur bir gün hiç olmaz. Plasenta öndeyse zaten zor hissedersiniz anca 30. Haftalara yakın (27 gibi) bebek hareketleri iyice güçlenir öyle hissedilir.
alevgu lami_ye ben de 21+3’deyim hareketleri bazen çok keskin oluyor bazen saatlerce olmuyor doktor bugün bu haftalarında çoğunlukla uyuduklarını söylemişti belki ondan dolayıdır 🤷🏻♀️
lami_ye almila1723 benimkide kiz , plesenta önde, uzandığım zaman hiss ediyodum, 2 gündür çok zayif az az hiss ediyirum, konturoldeyken doktorda söyledi sanki biraz az dedi
lami_ye zamansmomm evet plesanta önde, , kiz bebek , ben az hossediyodum doktorda bana bu gün kontrol zamani söyledi sanki az diye
guns lami_ye çoğu zaman bende yaşadım hemşire günde bi kere bile hisetsen yeterli demişti soğuk su iç veya çok sert olmayacak şekilde iki üç kere avuç içinle vur karnına uyuyosa kendine gelir