Nilaypinar Kızlar cumartesi nişan geldi açıklık 2 cm ama sancılarım dünden beri kayboldu gitti birde hiç kanamam olmadı nişandan sonrada, bebeği aşağıda hissediyorum böyle bir süreç geçiren var mı yardımcı olur musunuz
QueenBahar_ Nilaypinar suni sancı mi verdiler Benim öyleydi ilk gebelikte yatış yapıldı 2 gün sonra eve döndüm ertesi gün suyum geldi
Tug90 Nilaypinar ilk doğumum 38. Haftadan beri 3 cm açıklığım var , geçtiğimiz cuma günü nişanım geldi yarın 40. Haftama giriyorum pelvik ağrısı ve alt baskıdan başka bir ağrım yok. Sancım olmadan buralara kadar geldik bu şekilde devam ederse doktorum 41. Haftamda suni sancı verip doğumu başlatacağını söyledi beklemedeyiz 🤦🏼♀️
kvsr1603 Nilaypinar doğru bir karar herşey yolunda haftanız daha dolmamış bebeğiniz karar verecek hangi gün gelmek istediğine bol bol egzersiz yapın bu sürede bebeğinizlede konuşun artık gelebilirsin herşey hazır seni bekliyoruz gibisinden emin olun hissediyorlar
Nilaypinar QueenBahar_ daha aktif doğum süreci değil diyip imza alıp eve gönderdiler hiçbir şey yapılmadı bana haftam erkenmiş suni sancı veremezlermiş ama bebek çok önde ölçümlerde özellikle baş çevresi 🥺
ozlm199393 Nilaypinar benimde ikinci doğumum olacak 38+1 e benimde 2 cm açıklık vardı 39+4 oldum hala bişey yok