Hcrshra Arkadaşlar 12 haftalık oldum hala doğum paketi yaptıramadım şimdiye kadar Etimed( yeni adı ile A life Hospital a) gittim Emine Gül doktora fena değil ama doğum için güven vermiyo bana nedense etimed🙄 Koru düşünüyorum Sincandaki orda Hüseyin Pehlivanin ismini çok duydum yakınımda en azındn sizlerin doktor önerisi varmı bu iki hastanede ve paket fiyatlarını bilen varmı acaba yeni yılda zam gelmiş dediler güncel fiyatları bilemiyorum o yüzden yardımcı olursanız sevinirim.
cansuuhakann Hcrshra bende Emine güle gittim hiç memnun kalmadım. Bir kere gittim daha da gitmem. Lokman hekim de Güler israfilova çok ilgili. Beni sonuçlarım çıkınca telefonla arayıp ulaşmıştı. Bizzat ilgileniyor.
irimm Ben Hüseyin pehlivana gidiyorum çok memnunum 4300 liraya Doğum paketi yaptırdık ama Ocak ayından önceydi
Hcrshra irimm Aynen öyleymiş canım ilk fiyatı, çok zam gelmemiştir umarım gerçi ben artık 12. Haftayı devirdiğim için ilk trimester paketten düşülüyomş ücreti o mantıklı geldi banada sonuçta 12 hafta başka yerlerde ücret ödedim.